ROSEBELLA Reinigingsmelk met rozenextract

 

Natuurlijke en echte rozenextracten worden gecombineerd met eersteklas hyaluronzuur.

Hyaluronzuur komt van nature voor in veel delen van het menselijk lichaam, waaronder de huid, ogen en gewrichten. De belangrijkste functie is om de huid en weefsels goed gesmeerd en vochtig te houden. Naarmate we ouder worden, neemt de aanmaak van veel stoffen in de huid, waaronder hyaluronzuur, echter af. Om deze reden droogt onze huid uit en beginnen zich rimpels te vormen. 

 

Voor dagelijkse huidreiniging en make-up remover. Reinigt zonder de huid uit te drogen. Verfrist de huid. Zorgt voor een diepe reiniging met het effect van retinol. Laat geen olie- en vuilresten los. Hyaluronzuur en vitamine C zorgen voor de dagelijkse verzorging die de huid nodig heeft.

 

✅ Ons product bevat hyaluronzuur, dat helpt rimpels te verminderen, de huid er gladder uit te laten zien en de hydratatie van de huid aanzienlijk te verhogen.

✅ Geschikt voor alle huidtypes; inclusief droge, gevoelige, gecombineerde en ook vette huid.

Het product hoeft na gebruik niet uitgewassen te worden.

✅ Helpt de pH-waarde van de huid in balans te brengen en te beschermen.

✅ Een effectief product voor het verwijderen van make-up.

✅ Het bevat geen chemicaliën die een rozenaroma geven.

✅ Dermatologisch getest.

 

Gebruik: Giet na het wassen en drogen van je handen wat gezichtsreinigingsmelk in je handpalm. Nadat je de melk goed op je handen hebt uitgesmeerd, begin je je gezicht en hals te wrijven met een lichte massage. De neus, kin en jukbeenderen zijn de gebieden waar de meeste olie en vuil zich ophopen in de poriën. Voor het verwijderen van make-up doe je wat product op watten en masseer je gezicht met cirkelvormige bewegingen. U hoeft na het aanbrengen geen vochtinbrengende crème te gebruiken. Het begint zijn effecten te vertonen vanaf het eerste gebruik. Breng aan na het exfoliëren van je huid omdat exfoliatie ervoor zorgt dat de huid uitdroogt en de huid na het exfoliëren meer vocht nodig heeft. Gebruik met andere producten uit de Rosebella huidverzorgingslijn voor het beste en snelste resultaat. Alleen uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Bij contact, met veel water uit wassen. Op plaatsen bewaren die buiten het bereik van kinderen zijn. Zwangeren en mensen met een vermoedelijke zwangerschap mogen het niet gebruiken.

 

Bewaren: Gesloten bewaren op kamertemperatuur. Uit de buurt van direct zonlicht en hitte houden. Buiten het bereik van kinderen houden.

 

Ingrediënten: Aqua, Stearic Acid, Phenethyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Paraffinum Liquidum, Dimethicone, Panthenol, Ascorbic Acid, Cetearyl Alcohol, Hyaluronic Acid, Glycerin, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Retinol, Petrolatum, Rose Flower Oil, CI 16255.

 

ROSEBELLA Gezichtscrème met Rozen Extract

 

Voor Rosebella Gezichtsverzorgingscrème met rozenextract zijn vitamine C en collageen toegevoegd aan de rozen essentiecellen, die rijk zijn aan vitamines en mineralen.

Collageen is een belangrijk eiwit dat ongeveer een derde van het totale eiwit in het lichaam uitmaakt. In zijn eenvoudigste vorm is collageen als lijm in ons lichaam. Het zorgt ervoor dat cellen en weefsels bij elkaar blijven en de lichaamsstructuur op een gezonde manier behouden blijft.

Naarmate we ouder worden, begint de collageenproductie van ons lichaam echter af te nemen. De structurele integriteit van de huid is verstoord. Rimpels vormen zich en onze gewrichten verzwakken. De huid begint extra collageen van een externe bron nodig te hebben. Door vitamine C en collageen aan ons product toe te voegen, hebben we een gezichtscrème ontwikkeld die de huid op hoog niveau verzorgt. Je huid is je grootste orgaan, zorg er goed voor!

 

✅ Helpt het verlaagde collageengehalte te verhogen door diep in de huid door te dringen.

✅ Geschikt voor alle huidtypes; inclusief droge, gevoelige, gecombineerde en ook vette huid.

✅ Vitamine C helpt huidbeschadigingen te herstellen en geeft de huid een stralende uitstraling.

✅ Helpt de pH-waarde van de huid in balans te brengen en te beschermen.

✅ De collageen voedt het huid en vertraagt de effecten van veroudering.

✅ Bevat geen chemicaliën die een rozenaroma geven, het is gemaakt van natuurlijk en echte rozenextract en olie.

✅ Dermatologisch getest.

 

Gebruik: Breng voldoende product aan op uw huid tijdens uw huidverzorgingsroutine; Gebruik het twee keer per dag, 's morgens en 's avonds. U kunt Rosebella rozenextract gezichtsverzorgingscrème met collageen en vitamine C gebruiken in uw dagelijkse huidverzorgingsroutine, vóór make-up of na peeling. Breng ter grootte van één of twee hazelnoten aan op uw schone en droge huid met ronddraaiende massagebewegingen. Zelfs als je een vette huid hebt, breng dan altijd onze hydraterende gezichtscrème aan voordat je foundation aanbrengt. Zorg ervoor bij het aanbrengen van make-up altijd dat de crème goed door de huid is opgenomen. Breng aan na het exfoliëren van je huid omdat exfoliatie ervoor zorgt dat de huid uitdroogt en de huid na het exfoliëren meer vocht nodig heeft. De beste manier om gezichtscrème aan te brengen, is door er spaarzaam mee om te gaan. Breng de crème in kleine puntjes aan op je hele gezicht en masseer het vervolgens in je huid. Op deze manier kun je de crème over je hele gezicht aanbrengen. Vermijd contact met de ogen. In geval van contact met veel water uitwassen.

 

Bewaren: Gesloten bewaren op kamertemperatuur. Uit de buurt van direct zonlicht en hitte houden. Buiten het bereik van kinderen houden.

 

Ingrediënten: Aqua, Phenethyl Alcohol, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Rose Flower Oil, Stearic Acid, Panthenol, Ascorbic Acid, Petrolatum, Phenoxyethanol, Dimethicone, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Collagen, Glyceryl Stearate, CI 16255.