• Kortingscode: SEPTEMBER23
  • Dermatologisch & Diervriendelijk getest
  • Natuurlijke ingrediënten
  • Gratis bezorging boven € 25,-
  • Vandaag besteld, binnen 2 dagen in huis

Disclaimer voor www.haar- huid.com


Eenmanszaak (Kamer van Koophandel: 50082744), hierna te noemen De Beek Haar & Huid, verleent u hierbij toegang tot www.haar-huid.com ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.
De Beek Haar & Huid behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

De Beek Haar & Huid spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van De Beek Haar & Huid.
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met De Beek Haar & Huid. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan De Beek Haar & Huid nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten


Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij De Beek Haar & Huid.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van De Beek Haar & Huid, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.


Overig


Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.