Haarkleuring

Onze kleuringsproducten van Morfose zijn van uitstekende kwaliteit en bovendien erg makkelijk uit te spoelen. Ga voor een mooie kleuroverloop of prachtige glitters in je haar met onze haarkleursprays.

Haarkleuren - Morfose

Voor bestellingen boven de €25,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Wij streven naar de snelst mogelijke levering. Wanneer u producten op werkdagen voor 11:59 uur bestelt, proberen wij uw producten dezelfde dag nog te verzenden, dit is afhankelijk van de beschikbare voorraad. Voor wax tot aan shampoo online kopen bent u bij Haar & Huid aan het juiste adres.


De Morfose Change Colour Spray heeft een speciale formule die de kleur van het haar verandert naargelang de temperatuur en het onderlinge verschil. Wanneer je actief bent dan is de temperatuur dichter bij de hoofdhuid hoger dan aan het einde van de haarlengten. Je ziet dan ook een kleuroverloop, een color fade effect, Groen naar Blauw, Paars naar Roze en Groen naar Geel.

Geschikt voor dagelijks gebruik Makkelijk weer uit te wassen Spray and Go. Hoe langer het haar, hoe mooier het effect.

Maak uw stijl af met een beetje glitter en glamour met deze haarkleurensprays. Ideaal voor feestjes, modestyling, uitgaan of gewoon voor als u toe bent aan iets nieuws! Als u er genoeg van heeft, wast u de Hair Colour Spray er gewoon weer uit met shampoo.
Goud, Zilver, Paars, Zwart en glitter.

Rating: 5 sterren
2 stemmen