Definitief Ontharen - Laser


DEFINITIEF ONTHAREN

Harsen, scheren en epileren is voor velen het hele jaar door een terugkerend en tijdrovend ritueel. Maar waarom al deze moeite doen als je ook pijnloos, veilig en snel je haren definitief kunt verwijderen? Wij maakt gebruik van Altum Diode. Onze gecertificeerde behandelaars kiezen de methode uit die voor jou het beste geschikt is.


WAT IS ALTUM DIODE

Snelle, pijnloze behandelingen de combinatie van de twee handstukken met de alom geprezen technologieën van Altum Diode maakt een zeer snelle en pijnloze laserontharing mogelijk voor alle huidtypes.

Met de Altum Diode wordt ieder haartje doeltreffend aangepakt. Met de lange pulsduur focust de laser alleen op de melanine in de kiemcellen van het haarzakje. Daarnaast beschikt de Diode over een sterk vacuüm. Hiermee wordt de huid in het handstuk getrokken. De gefocuste energie richt zich zo alleen in het haarzakje. Tijdens de behandeling wordt de door de tip door de ALTICE gekoeld, waardoor de behandeling vrijwel als pijnloos wordt ervaren.

De Altum Diode heeft momenteel het meest krachtigste haarverwijderingssysteem tot maximaal 1800 Watt. Alle golflengtes 755nm, 808nm, 1064nm zit in onze systeem verwerkt waardoor het mogelijk is alle huidtypes en alle haartypen (+melanine)te behandelen.

Hogere wattage van de handgrepen resulteert in een snellere en effectieve behandeltijd.

 

BEHANDELINGEN

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

  • Gezicht
  • Lichaam
  • Ledematen


Bij de behandeling van ongewenste haargroei wordt over het algemeen al met 3-8 behandelingen een blijvende haarreductie van 80-90% gerealiseerd. Afhankelijk welke methode bij u wordt toegepast.

  • Onze behandelaars zijn grondig getraind en gecertificeerd.
  • De gecertificeerde behandelaars kunnen je helder en eerlijk uitleggen wat de behandeling voor jou kan betekenen en bieden de hoogst mogelijke nazorg.
  • De methode wordt uitgevoerd met apparatuur van hoge kwaliteit van Nederlands fabricaat.

 

 

Het noodzakelijke aantal behandelingen van een ontharingskuur en het uiteindelijke reductieresultaat is o.a. naast restrictieve factoren sterk afhankelijk van het soort huid- en haartype en lichaamslocatie. Rode, blonde en grijze haren, alsmede overgangs- of donsbeharing hebben geen pigment en kunnen niet met de methode behandeld worden. Hoewel negroïde huidtypes voor behandeling zijn uitgesloten, zijn de overige donkere/getinte huidtypes wel uitermate geschikt voor een behandeling.

 

De alom geprezen technologieën van Altum Diode zijn voor alle huidtypes. Het krachtige haarverwijderingssysteem kan tot maximaal 1800 Watt aan, waardoor laser ontharen rotterdam pijnloos en zeer snel gaat. De Altum Diode beschikt over een sterk vacuüm wat de huid in het handstuk trekt. Dit zorgt ervoor dat de laser alleen op de melanine in de kiemcellen van het haarzakje focust. Zo pakt het ieder haartje doeltreffend aan. Daarnaast kan de diode laser binnen een korte tijd een groot oppervlak aanpakken. Het kost dus weinig tijd om een lichaamsdeel te ontharen. Omdat alle golflengtes in het systeem zitten verwerkt kunnen we alle huid- en haartypes behandelen, zelfs de zongebruinde huid. Dit betekent dat je het hele jaar door behandeld kunt worden! Het resultaat is erg snel en effectief. Na een aantal behandelingen ben je al helemaal haarvrij. In tegenstelling tot sommige andere lasers heb je met de Altum Diode vrijwel geen kans op verbrandingen van de huid. Het is dus ook nog eens heel erg veilig!