OZLIKA Huidbleek Creme


Ozlika Skin Whitening Cream reguleert en verlicht de kleurveranderingen in uw huid.

Het helpt donkere huid, huidvlekken, zonnevlekken, acnevlekken, sproetvlekken, genitale gebied en okseldonker effectief te verlichten.

Geeft de huid witheid en helderheid met arbitum. Voedt de huid met vitamine E en lavendelolie.

Naast Ozlika Skin Whitening Cream mogen regelmatige lichaamsbeweging, gezonde voeding, regelmatige slaap en voldoende waterconsumptie niet worden vergeten voor de gezondheid van de huid.

Ozlika huidbleek crème is 100% natuurlijk. Het bevat geen parabenen, sulfaat of silicium. Tijdens de productie worden geen chemicaliën gebruikt die schadelijk zijn voor de gezondheid van mens of natuur.

OZLIKA Calendula Olie Creme

Ozlika calendula olieachtige vochtinbrengende gezichtscrème, met zijn unieke kruidenformule, biedt u deskundige verzorgingsproducten die helpen bij het minimaliseren van rimpels die met de leeftijd komen, hydrateren en uw huid revitaliseren.

Deze formule, ontworpen voor de problemen van een droge en gevoelige huid, zorgt voor een unieke hydratatie door uw huid te kalmeren met de gemakkelijke versie.

Met de calendula-olie, herstelt het voorzichtig het vocht dat uw lichaam nodig heeft.
Het helpt bij de dagelijkse verzorging van uw huid met zijn herstellende werking.

Bevat natuurlijke Calendula-olie en vitamine E. Helpt de huid te vernieuwen en op te frissen.

Naast Ozlika Calendula-olie mogen hydraterende gezichtscrème, regelmatige lichaamsbeweging, gezonde voeding, slaappatroon en voldoende waterconsumptie niet worden vergeten voor een gezonde huid.

Ozlika Natuurlijke Calendula-olie crème is 100% natuurlijk. Het bevat geen parabenen, sulfaat of silicium. Tijdens de productie worden geen chemicaliën gebruikt die schadelijk zijn voor de gezondheid van mens of natuur.

Ozlika Gezichtscrème met granaatappelolie 45ml

Bevat natuurlijke granaatappelzaadolie en vitamine E. Granaatappelzaadolie beschermt en hydrateert de huid met zijn rijke vitamine C-gehalte.

Ozlika Gezichtscrème met granaatappelolie is 100% natuurlijk. Het bevat geen parabenen, sulfaat of silicium. Tijdens de productie worden geen chemicaliën gebruikt die schadelijk zijn voor de gezondheid van mens of natuur.

Ozlika Avocado olie crème 45ml

Bevat natuurlijke avacado-olie en vitamine E. Hydrateert door de elasticiteit van de huid te vergroten.

Ozlika Avocado olie crème is 100% natuurlijk. Het bevat geen parabenen, sulfaat of silicium. Tijdens de productie worden geen chemicaliën gebruikt die schadelijk zijn voor de gezondheid van mens of natuur.

Ozlika Gezicht verstevigende crème (Face Firming Cream) 45ml

Maakt de huid helderder met rozenolie en vitamine E en verstevigt de huid bij regelmatig gebruik.

Ozlika Gezicht verstevigende crème is 100% natuurlijk. Het bevat geen parabenen, sulfaat of silicium. Tijdens de productie worden geen chemicaliën gebruikt die schadelijk zijn voor de gezondheid van mens of natuur.

Ozlika Gezichtscrème met Aloë vera 45ml

Hydrateert de huid met Aloë vera-extract en vitamine E-gehalte.

Ozlika Gezichtscrème met Aloë vera is 100% natuurlijk. Het bevat geen parabenen, sulfaat of silicium. Tijdens de productie worden geen chemicaliën gebruikt die schadelijk zijn voor de gezondheid van mens of natuur.