OZLIKA Huidbleek Creme


Ozlika Skin Whitening Cream reguleert en verlicht de kleurveranderingen in uw huid.

Het helpt donkere huid, huidvlekken, zonnevlekken, acnevlekken, sproetvlekken, genitale gebied en okseldonker effectief te verlichten.

Geeft de huid witheid en helderheid met arbitum. Voedt de huid met vitamine E en lavendelolie.

Naast Ozlika Skin Whitening Cream mogen regelmatige lichaamsbeweging, gezonde voeding, regelmatige slaap en voldoende waterconsumptie niet worden vergeten voor de gezondheid van de huid.

Ozlika huidbleek crème is 100% natuurlijk. Het bevat geen parabenen, sulfaat of silicium. Tijdens de productie worden geen chemicaliën gebruikt die schadelijk zijn voor de gezondheid van mens of natuur.

OZLIKA Calendula Olie Creme

Ozlika calendula olieachtige vochtinbrengende gezichtscrème, met zijn unieke kruidenformule, biedt u deskundige verzorgingsproducten die helpen bij het minimaliseren van rimpels die met de leeftijd komen, hydrateren en uw huid revitaliseren.

Deze formule, ontworpen voor de problemen van een droge en gevoelige huid, zorgt voor een unieke hydratatie door uw huid te kalmeren met de gemakkelijke versie.

Met de calendula-olie, herstelt het voorzichtig het vocht dat uw lichaam nodig heeft.
Het helpt bij de dagelijkse verzorging van uw huid met zijn herstellende werking.

Bevat natuurlijke Calendula-olie en vitamine E. Helpt de huid te vernieuwen en op te frissen.

Naast Ozlika Calendula-olie mogen hydraterende gezichtscrème, regelmatige lichaamsbeweging, gezonde voeding, slaappatroon en voldoende waterconsumptie niet worden vergeten voor een gezonde huid.

Ozlika Natuurlijke Calendula-olie crème is 100% natuurlijk. Het bevat geen parabenen, sulfaat of silicium. Tijdens de productie worden geen chemicaliën gebruikt die schadelijk zijn voor de gezondheid van mens of natuur.