Bioxcin

Bioxcin, een van de grootste merken van Biota, is het eerste merk dat gepositioneerd is als een "Hair Loss Specialist" in het apotheekkanaal en behoort sinds de lancering in 2006 tot de best verkopende shampoos tegen haarverlies op de markt.

Bioxcin biedt een kruidenoplossing tegen haaruitval met zijn speciale inhoud, BIOCOMPLEX B11, die het resultaat is van 4 jaar R&D-studies en waarvan de doeltreffendheid is bewezen door onafhankelijke testinstituten, en waarvan de octrooiaanvraag is ingediend. BIOCOMPLEX B11 is een uniek kruidenextract ontwikkeld door wetenschappers van Biota Laboratories en alleen gevonden in Bioxcin-producten.

Het neemt zijn plaats op de markt in met 6 verschillende producten die oplossingen bieden voor haaruitval, ontwikkeld met behulp van dit kruidenextract. Het merk Bioxcin heeft veel producten ontwikkeld die verband houden met de algemene haargezondheid door zijn expertise op het gebied van haar na haaruitval te ontwikkelen. Het brak een nieuwe weg in Turkije met de Aquathermal-serie geproduceerd met behulp van het thermale water van Turkije.

Van de producten in deze serie maakt vooral de roosgroep het verschil in de markt voor het roosprobleem met resultaten tot 100%. Het merk Bioxcin heeft de onderzoeksgebieden in zijn R&D uitgebreid om voor de periode na 2020 veel nieuwe specialiteiten toe te voegen aan zijn haarexpertise. Hij blijft op veel gebieden werken, van voedingssupplementen tot huidgezondheid.

BIOXCIN Forte Shampoo

 

Bioxcin Forte Shampoo is een kruidenshampoo met een versterkte formule voor mensen met intense haaruitval problemen of die hun haar willen beschermen. Biocomplex B11 kruidenextract voorkomt haaruitval en geeft gezondheid aan het haar. De actieve stoffen tegen haaruitval zijn versterkt met Liposoom technologie.

Bioxcin Forte shampoo is dermatologisch getest en bevat geen allergenen afkomstig van parfum. Verder is de Bioxcin hypoallergeen en geschikt voor gebruik op een gevoelige hoofdhuid. De pH is compatibel met de pH van het haar en de huid. Vrij van parabenen. Bioxcin is geschikt voor gebruik na haartransplantatie.

 

Inhoud: Biocomplex B11 kruidenextract bestaat uit: Duitse kamille, brandnetel, duizendblad, heermoes en johannesbrood. Deze planten zijn zeer rijk aan vitamines, mineralen en aminozuren.

✅ Vitaminen (A, B1, B2, B5, B9): helpt de haarlokken te versterken

✅ Mineralen (koper, zink, ijzer, calcium): voedt het haar

✅ Flavonoïden (Kemferol, Apigenin, Myricetin): beschermt de haarlokken tegen beschadiging

✅ Onverzadigde vetzuren (Omega-6, Omega-9): effectief tegen haaruitval

✅ Procyanidin: voedt het haar en maakt het levendiger en gezonder. Het helpt haaruitval te voorkomen

✅ Honing


Dankzij de inhoud voedt het de huid en zorgt het voor vocht.

 

Gebruik: Breng de shampoo aan op nat haar door zachtjes te masseren. Laat het schuimen en gedurende 1-2 minuten in het haar trekken. Spoel het daarna het haar grondig af en herhaal dit proces nog een keer voor het beste resultaat.

Het is geschikt voor dagelijks gebruik. In geval van contact met de ogen, spoelen met veel water. Voor effectievere resultaten wordt aanbevolen om het samen met Bioxcin Forte Serum te gebruiken.

 

Klinische studies: Volgens de studie uitgevoerd op Biocomplex B11 in 2011 in Pavia University Farmacological and Toxicological Sciences, Department of Pharmacobiochemistry Laboratory in Italië;

Aan het einde van de 6 maanden durende studie verminderde regelmatig gebruik van shampoo en serum haaruitval als gevolg van haaruitval. Deze verminderingen werden ook opgemerkt door de vrijwilligers die deelnamen aan de klinische studie als resultaat van de subjectieve test. Het resultaat verkregen door het gebruik van kruidenshampoo en Herbal Serum-producten samen was succesvoller dan het resultaat verkregen met het gebruik van slechts één product.

Uit de resultaten van dit onderzoek bleek dat de geteste producten een voedend effect hadden op de haarzakjes. Dit effect helpt om "haaruitval te verminderen" en "haaruitval te voorkomen".

Als resultaat van klinische tests uitgevoerd aan de Universiteit van Pavia, Italië, nam het haarverlies bij de deelnemers aan het einde van de 6e maand gemiddeld met 86% af.

BIOXCIN Collageen Biotine ShampooBioxcin Collageen en Biotine Volume Shampoo; Vult en versterkt dun, volumineus en zwak haar met gehydrolyseerd collageen, biotine en bioactieve peptiden.

Gepatenteerde Biocomplex B11 in zijn inhoud helpt haaruitval te voorkomen. Het bevat geen allergenen afkomstig van parfum, het is hypoallergeen. Het is geschikt voor gebruik op een gevoelige hoofdhuid. De pH is compatibel met de pH van het haar en de huid.

 

✅ Het voedt het haar, maakt het dikker en geeft volheid.

✅ Het geeft vitaliteit en glans aan het haar.

✅ Het geeft volume aan het haar.
biotine,

✅ Het versterkt de haarwortels door ze te voeden.

✅ Het helpt haaruitval te voorkomen.
Bioactieve peptiden

✅ Het maakt het haar dikker en volumineuzer.

 

Gebruik: Het wordt aangebracht op nat haar door zachtjes te masseren, 1-2 minuten op het haar te laten zitten en grondig uit te spoelen.Het is geschikt voor dagelijks gebruik.

 

Klinische studies: Volgens de evaluaties van 150 mensen in de blinde producttest van Akademetre in 2021, is het haar van Bioxcin Collagen en Biotin Volume Shampoo.

Het versterkt het haar met 97,3% vanaf de eerste wasbeurt. Het maakt het haar 98% voller vanaf de eerste wasbeurt.
Het geeft het haar volume met 98%
Biedt 99,3% van de haarvezeldikte
gespecificeerd.

BIOXCIN Keratine en Argan Shampoo

 

Bioxcin Keratine & Argan Herstel Shampoo; Het voedt, herstelt en hydrateert beschadigd haar dat zijn glans en vocht heeft verloren met gehydrolyseerde keratine en arganolie. Gepatenteerde Biocomplex B11 in zijn inhoud helpt haaruitval te voorkomen.


Het bevat geen allergenen afkomstig van parfum, het is hypoallergeen. Het is geschikt voor gebruik op een gevoelige hoofdhuid. De pH is compatibel met de pH van het haar en de huid. Vrij van parabenen en dermatologisch getest.

 

keratine

✅ Voedt en herstelt het haar.

✅ Het voorkomt dat het haar gaat rafelen.

✅ Het geeft vitaliteit en glans aan het haar.


Argan

✅ Voedt en herstelt het haar.

✅ Het herstelt het verloren vocht in het haar.

✅ Het geeft zachtheid en glans aan het haar.

✅ 
Het zorgt voor een glad en zijdeachtig uiterlijk.


Gepatenteerd Biocomplex B11, het voedt het haar en helpt de haarlokken te versterken. Het heeft een veelzijdige werking tegen haaruitval.

 

Gebruik: Het wordt aangebracht op nat haar door zachtjes te masseren, 1-2 minuten op het haar te laten zitten en grondig uit te spoelen. Het is geschikt voor dagelijks gebruik.

 

Klinische studies: Volgens de evaluaties van 150 mensen in de blinde producttest van Akademetre in 2021, Bioxcin Keratin - Argan Series.

Het voedt het haar met 94% vanaf de eerste wasbeurt. Het herstelt het haar met 94% vanaf de eerste wasbeurt.
Het hydrateert het haar met 91,3% vanaf de eerste wasbeurt. Het verzacht het haar met 94,7%

BIOXCIN Zwarte Knoflook Shampoo

 

Bioxcin Black Garlic Shampoo bevat 100% zwarte knoflookextract rijke actieve stoffen en biedt volledige verzorging voor het haar door meer dan één effect te maken; Geeft volume, vitaliteit en glans aan het haar.

Bioxcin Black Garlic Shampoo helpt haaruitval te voorkomen met zijn zwarte knoflook en Biocomplex B11 kruidenextract; Geeft volume, vitaliteit en glans aan het haar. Bio-actieve peptiden zorgen ervoor dat het haar er dikker en borstelig uitziet. Klimopextract draagt ​​bij aan een gezonde haargroei.

✅ Dermatologisch getest.

Het bevat geen allergenen afkomstig van parfum, het is hypoallergeen.

✅ Het is geschikt voor gebruik op een gevoelige hoofdhuid.

✅ De pH is compatibel met de pH van het haar en de huid.

✅ 
Vrij van SLES, parabenen en ftalaat.

✅ 
Het is geschikt voor gebruik na haartransplantatie.


Biocomplex B11: 
Het helpt haaruitval te voorkomen door het haar te voeden met BIOCOMPLEX B11 in zijn inhoud.

Het bevat flavonoïden, vitamines en mineralen.

✅ Vitaminen (A, B1, B2, B5, B9) : Helpt de haarlokken te versterken.

✅ 
Mineralen (koper, zink, ijzer, calcium): Voedt het haar.

✅ Flavonoïden (Kemferol, Apigenin, Myricetin): Beschermt de haarlokken tegen beschadiging.

 Onverzadigde vetzuren (Omega-6, Omega-9): Het is effectief tegen haaruitval.

 

Bio-Activ Peptiden: Het is een formule bestaande uit 18 aminozuren en verrijkt met peptiden die zich aan het haar hechten. Het is een actief equivalent van de peptiden die aanwezig zijn in menselijk haar en bevat specifieke peptiden van de cortex en de schubbenlaag.

 

Zwarte knoflookextract: Zwarte knoflookextract is effectief tegen haaruitval. Het herstelt beschadigd haar en geeft vitaliteit en glans aan het haar.

Klimopextract (HEDERA HELIX)

Ivy Extract helpt ook het haar gezond te laten groeien.

 

Gebruik: Haar wordt bevochtigd met warm water. Een kleine hoeveelheid shampoo wordt op de hoofdhuid aangebracht door zachtjes 2-3 minuten te masseren en te schuimen. Het haar wordt gespoeld met warm water en dit proces wordt nog een keer herhaald. Het is geschikt voor veelvuldig gebruik. Bij contact met de ogen spoelen.

 

Klinische studies: Volgens de studie uitgevoerd op Biocomplex B11 in 2011 in Pavia University Farmacological and Toxicological Sciences, Department of Pharmacobiochemistry Laboratory in Italië;

Aan het einde van de 6 maanden durende studie verminderde regelmatig gebruik van shampoo en serum haaruitval als gevolg van haaruitval. Deze verminderingen werden ook opgemerkt door de vrijwilligers die deelnamen aan de klinische studie als resultaat van de subjectieve test. Het resultaat verkregen door het gebruik van kruidenshampoo en Herbal Serum-producten samen was succesvoller dan het resultaat verkregen met het gebruik van slechts één product.

Uit de resultaten van dit onderzoek bleek dat de geteste producten een voedend effect hadden op de haarzakjes. Dit effect helpt om "haaruitval te verminderen" en "haaruitval te voorkomen".

Als resultaat van klinische tests uitgevoerd aan de Universiteit van Pavia, Italië, nam het haarverlies bij de deelnemers aan het einde van de 6e maand gemiddeld met 86% af.

BIOXCIN Aqua Thermal DS Shampoo Anti Roos

 

Bioxcin Aquathermal Intensive Anti-Dandruff Thermal Shampoo bevat Octopirox®, Zink, Salicylzuur en Glycolzuur, voor een krachtig effect tegen roos. Het helpt terugkerende olieachtige roosvorming te voorkomen.

 

Zwavel thermaal water: Het helpt de vorming van roos te voorkomen. Het thermale water met een hoog zwavelgehalte speelt een extra rol in de strijd tegen roos en verfrist de hoofdhuid.

probiotica: Versterkt de natuurlijke barrière van de huid.

Zink: Met zink, een speciale actieve stof voor roos, ondersteunt het de normale en gezonde structuur van de hoofdhuid, die wordt veroorzaakt door roos, en helpt het bij regelmatig gebruik roos te voorkomen.

Octopirox®: Het is een gepatenteerde actieve stof tegen roos.

Salicylzuur (BHA) - Glycolzuur (AHA): Het heeft een keratolytisch effect op de hoofdhuid. Dankzij dit effect helpt het om schilfers op de hoofdhuid te verwijderen.

 

Gebruik: Het wordt 3 keer per week aangebracht gedurende minimaal 3 weken. Masseer in nat haar door het in te schuimen en laat 3 minuten intrekken. overal bijgehouden. Indien nodig wordt de applicatie herhaald en wordt het haar grondig uitgespoeld.

 

Ingrediënten: Water (thermisch water), natrium c14-16 olefin sulfonaat, cocamidopropyl betainene, glycerine, decyl glucoside, natriumchloride, piroctone olamine, carbomer, parfum/geur, polyquaternium-10, benzylalcohol, styreen/acrylaten copolymeer, tetrasodium edta, niacinamide, panthenol, mel, salicylzuur, alpha-glucaan oligosaccharide, peg/ppg-opg-120/10-paneethylolprolaat gluconaat, methylchloroisothiazolinone, maltodextrine, glycolzuur, methylisothiazolinone, lactobacillus


Klinische studies: 
Volgens de klinische observatiestudie uitgevoerd door dermatoloog Erkin Pekmezci in Gözde Group Hospitals, Malatya;


Activiteitstests:

Deelnemers;

95% roos**;

korstvorming in 88%,

92% heeft roodheid* en

Bij 93% van hen werd een afname van gevallen van pruritus* waargenomen.

Bij een deel van de deelnemers; Tot 100% vermindering van roos**, korstvorming, roodheid* en jeuk* werd waargenomen.


Betrouwbaarheidstest: 
In de veiligheidstest toonde Bioxcin Intense Anti-Dandruff Shampoo een zeer goede verdraagbaarheid en werd waargenomen dat het veilig was in gevallen van roos**, korsten, roodheid* en jeuk* bij de deelnemers.

Bolu Göynük Thermaal Water speelt dankzij het hoge zwavelgehalte een extra rol in de strijd tegen roos en verfrist de hoofdhuid.

Terwijl probiotica het haar en de hoofdhuid voeden door de natuurlijke barrière van de huid te versterken, vermindert vitamine B6 jeuk veroorzaakt door roos en draagt ​​het bij aan de vorming van een gezonde hoofdhuid.
Het helpt roos te voorkomen met niacinamide, hydrateert de huid en het haar met glycerine.

Dermatologisch getest. Het bevat geen allergenen afkomstig van parfum, het is hypoallergeen. Het is geschikt voor gebruik op een gevoelige hoofdhuid.
De pH is compatibel met de pH van het haar en de huid. Bevat geen SLES en parabenen.

Studies uitgevoerd met thermaal en mineraal natuurlijk water als cosmetische of balneotherapeutische middelen hebben aangetoond dat ze over het algemeen de huidfuncties ondersteunen en in het bijzonder ontstekingsremmende, antioxiderende, irriterende, hydraterende en anti-aging eigenschappen vertonen. Deze bewijzen ondersteunen dat thermomineraal waterbronnen kunnen worden gebruikt in cosmetische producten of als cosmetisch product.

 

 

BIOXCIN Biotin Thermal Shampoo

 

Met de vitamines en mineralen in Bioxcin Biotin Shampoo voedt het het haar en maakt het het haar levendig, sterk en gezond. Biotine creëert de noodzakelijke gezonde omgeving voor nieuwe haarvorming, vergroot de hoeveelheid haar en verdikt de haarlokken door de haarzakjes te voeden.

 

Vitamine B-complex: Vitamine B7 (BIOTINE) verbetert de natuurlijke weerstand van de huid en voorkomt vroegtijdige haaruitval. Het tekort kan haaruitval en dermatitis veroorzaken. Het heeft een belangrijke plaats in de haargroeicyclus en geeft elasticiteit aan het haar.

Vitamine B6 is essentieel voor een gezonde haargroei. Het tekort kan leiden tot haaruitval. Het voorkomt de vorming van roos door de irritatie en jeuk op de hoofdhuid te verminderen en draagt ​​bij aan de vorming van gezond haar en hoofdhuid.

Terwijl het de talgproductie onderdrukt, verbetert vitamine B3 de barrièrefunctie van de huid door transepidermaal waterverlies van het huidoppervlak te voorkomen, waardoor de weerstand van de hoofdhuid tegen externe factoren wordt verhoogd en het verlies van vocht in de hoofdhuid wordt voorkomen.

Vitamine B5 heeft een beschermende werking tegen huidirritatie, verhoogt het vochtgehalte van de cortex door de haarschacht binnen te dringen en verbetert ook de elasticiteit van de huid.

Vitamine B1 ondersteunt de ontwikkeling van een gezond zenuwstelsel en cardiovasculaire functie van het lichaam.

 

Piroctone Olamine: Piroctone Olamine vernietigt de schimmelinfectie die verantwoordelijk is voor roos en voorkomt de vorming van nieuwe roos.


Alantoinne: Het kalmeert de huid. Het versterkt en hydrateert de barrièrefunctie, vooral bij een droge huid. Het helpt een gezonde huid te beschermen, zorgt voor regeneratie van geïrriteerde en versleten huid en heeft een irritatieverminderend effect. Het verhoogt de zachtheid van de huid door de dode huidcellen te verwijderen.

 

Gebruik: Breng aan op nat haar door zachtjes te masseren, laat de shampoo een minuut of twee in je haar zitten en spoel daarna grondig uit. Het is geschikt voor dagelijks gebruik.

Continu gebruik wordt aanbevolen vanwege de positieve resultaten tegen intens haarverlies.


Klinische studies: Draagt ​​bij aan de bescherming van de gezondheid van haar en huid. Het is bewezen dat het haaruitval helpt voorkomen.

Studies uitgevoerd met thermaal en mineraal natuurlijk water als cosmetische of balneotherapeutische middelen hebben aangetoond dat ze over het algemeen de huidfuncties ondersteunen en in het bijzonder ontstekingsremmende, antioxiderende, irriterende, hydraterende en anti-aging eigenschappen vertonen. Deze bewijzen ondersteunen dat thermomineraalwaterbronnen kunnen worden gebruikt in cosmetische producten of als cosmetisch product.

BIOXCIN Acnium Serum Balance Serum

 

Geconcentreerd verzorgend serum voor de ruwheid van de huid bij een gecombineerde en vette huid.

Acnium geconcentreerd verzorgingsserum is een product dat je gepatenteerd kruidencomplex en niacinamide als geconcentreerd kunt gebruiken. Het brengt talg in evenwicht, kalmeert de huid met het thermale water en vermindert roodheid.

 

Inhoud: Acnium Gepatenteerd Kruidencomplex (Tea Tree Oil, Kurkuma, Bloemkool, Broccoli Extract en Oogkruid Extract): Kruidenextract is klinisch getest op ruwheid van de huid. De bereide formule heeft een effect dat de factoren blokkeert die de ruwheid van de huid veroorzaken.

Niacinamide: Reguleert de talgbalans van de huid. Het zorgt voor een matte look.

Thermaal Water: Stimuleert de natuurlijke vochtregulerende mechanismen van de huid.

 

Gebruik: Het wordt één of twee keer per dag, dag en/of nacht topisch op de gereinigde huid aangebracht.

 

Klinische studies: Volgens de resultaten van de klinische studie uitgevoerd door Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar University Faculty of Medicine, Department of Medical Microbiology in 2018 naar de effectiviteit van twee plantenextracten tegen acne vulgaris;

Er werd waargenomen dat het extract, dat in een periode van vier weken werd bestudeerd, sterke antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen vertoonde.


Volgens de klinische studie uitgevoerd door de afdeling Dermatologie van het Gözde Kışla-ziekenhuis in Malatya in 2017;

Voorlopige gegevens aan het einde van vier weken toonden aan dat anti-acneproducten op basis van kruiden de acnesymptomen aanzienlijk verminderden.


De betrouwbaarheid van ons product is bevestigd door de onderzoeken die DERMATEST over een periode van 4 maanden heeft uitgevoerd.

 

Het is hypoallergeen, niet comedogeen.
Het bevat geen parabenen, ftalaat en parfum. Veganistisch / Vegetarisch product.

Studies uitgevoerd met natuurlijk thermaal en mineraalwater als cosmetische of balneotherapeutische middelen hebben aangetoond dat ze over het algemeen de huidfuncties ondersteunen en in het bijzonder ontstekingsremmende, antioxiderende, anti-irriterende, hydraterende en anti-aging eigenschappen vertonen. Deze bewijzen ondersteunen dat thermomineraalwaterbronnen kunnen worden gebruikt in cosmetische producten of als cosmetisch product.

BIOXCIN Acnium GezichtsreinigingsgelAcnium Series, speciaal ontwikkeld voor de vette en acne-gevoelige huid, voorkomt de vorming van acne met het door kruiden gepatenteerde Acnium-complex in de inhoud. Met thermaal water en Panthenol-ingrediënten versnelt het de natuurlijke vochtregulerende mechanismen van de huid en kalmeert het de huid.

 

Inhoud: Acnium Gepatenteerd Kruidencomplex (Tea Tree Oil, Kurkuma, Bloemkool, Broccoli Extract en Oogkruid Extract): Kruidenextract is klinisch getest op ruwheid van de huid. De bereide formule heeft een effect dat de factoren blokkeert die de ruwheid van de huid veroorzaken.

Niacinamide: Reguleert de talgbalans van de huid. Het zorgt voor een matte look.

Thermaal Water: Stimuleert de natuurlijke vochtregulerende mechanismen van de huid.

 

Gebruik: Schuim een ​​kleine hoeveelheid gel in uw hand en breng het aan op uw gezicht door met cirkelvormige bewegingen te masseren. Afspoelen met lauw water. Het kan 's morgens en' s avonds worden aangebracht.

 

Klinische studies: Volgens de resultaten van de klinische studie uitgevoerd door Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar University Faculty of Medicine, Department of Medical Microbiology in 2018 naar de effectiviteit van twee plantenextracten tegen acne vulgaris;

Er werd waargenomen dat het extract, dat in een periode van vier weken werd bestudeerd, sterke antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen vertoonde.


Volgens de klinische studie uitgevoerd door de afdeling Dermatologie van het Gözde Kışla-ziekenhuis in Malatya in 2017;

Voorlopige gegevens aan het einde van vier weken toonden aan dat anti-acneproducten op basis van kruiden de acnesymptomen aanzienlijk verminderden.

De betrouwbaarheid van ons product is bevestigd door de onderzoeken die DERMATEST over een periode van 4 maanden heeft uitgevoerd.

Het is een talgbalancerende gezichtsreinigingsgel geschikt voor dagelijks gebruik op een gecombineerde en vette huid.

Acnium talgbalancerende wasgel, met zijn formule met gepatenteerd kruidencomplex, niacinamide en panthenol, balanceert de overtollige talgproductie van de huid en reinigt de huid op milde wijze. Verzacht de huid met thermaal water. Helpt mee-eters te verminderen en glans te voorkomen.

Het is hypoallergeen, niet comedogeen.
Vrij van parabenen en ftalaten.
Veganistisch / Vegetarisch product.
Studies uitgevoerd met natuurlijk thermaal en mineraalwater als cosmetische of balneotherapeutische middelen hebben aangetoond dat ze over het algemeen de huidfuncties ondersteunen en in het bijzonder ontstekingsremmende, antioxiderende, anti-irriterende, hydraterende en anti-aging eigenschappen vertonen. Deze bewijzen ondersteunen dat thermomineraalwaterbronnen kunnen worden gebruikt in cosmetische producten of als cosmetisch product.

BIOXCIN Acnium Gezichtscrème Het is een talgbalancerende vochtinbrengende crème die geschikt is voor dagelijks gebruik voor de gecombineerde en vette huid.

Acnium talgbalancerende verzorgingscrème helpt de huid te hydrateren met thermaal water en panthenol, terwijl het een actieve rol speelt bij het voorkomen van de vorming van huidruwheid met zijn gepatenteerde kruidencomplex en niacinamide.

 

Inhoud: Acnium Gepatenteerd Kruidencomplex (Tea Tree Oil, Kurkuma, Bloemkool, Broccoli Extract en Oogkruid Extract): Kruidenextract is klinisch getest op ruwheid van de huid. De bereide formule heeft een effect dat de factoren blokkeert die de ruwheid van de huid veroorzaken.

Niacinamide: Reguleert de talgbalans van de huid. Het zorgt voor een matte look.

Thermaal Water: Stimuleert de natuurlijke vochtregulerende mechanismen van de huid.

 

Gebruik: Het wordt 1-2 keer per dag op een gereinigde huid aangebracht.Klinische studies: 
Volgens de resultaten van de klinische studie uitgevoerd door Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar University Faculty of Medicine, Department of Medical Microbiology in 2018 naar de effectiviteit van twee plantenextracten tegen acne vulgaris;

Er werd waargenomen dat het extract, dat in een periode van vier weken werd bestudeerd, sterke antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen vertoonde.


Volgens de klinische studie uitgevoerd door de afdeling Dermatologie van het Gözde Kışla-ziekenhuis in Malatya in 2017;

Voorlopige gegevens aan het einde van vier weken toonden aan dat anti-acneproducten op basis van kruiden de acnesymptomen aanzienlijk verminderden.


De betrouwbaarheid van ons product is bevestigd door de onderzoeken die DERMATEST over een periode van 4 maanden heeft uitgevoerd.

 

Dermatologisch getest. Het is hypoallergeen, niet comedogeen.
Vrij van parabenen en ftalaten.
Veganistisch / Vegetarisch product.
Studies uitgevoerd met natuurlijk thermaal en mineraalwater als cosmetische of balneotherapeutische middelen hebben aangetoond dat ze over het algemeen de huidfuncties ondersteunen en in het bijzonder ontstekingsremmende, antioxiderende, anti-irriterende, hydraterende en anti-aging eigenschappen vertonen. Deze bewijzen ondersteunen dat thermomineraalwaterbronnen kunnen worden gebruikt in cosmetische producten of als cosmetisch product.