Wax

NISHMAN S1 Haarstyling Spider Wax Black Widow

 

Vezelige haarpommade met medium hold en een glanzende finish. Het product zal onhandelbaar haar temmen met elk type kapsel. Pomade is geschikt voor vele stijlen waarin we plasticiteit en een gezonde glans op het haar willen behouden. De cosmetica geeft een duidelijke textuur aan het kapsel en verzwaart het haar niet. De leidende geur van Black Widow is sinaasappel met alle rijkdom aan citrustonen.


Hoe te gebruiken:
wrijf een kleine hoeveelheid van het product gelijkmatig in uw handen, verdeel gelijkmatig over een vochtige of droge huid
haar, verfijn de vorm van het kapsel met je vingers of een kam.


Ingrediënten:
Aqua, Ceteareth-25, Glycerine, PEG-40 Gehydrogeneerde Ricinusolie, Parfum, PEG-90M, BHT, Benzyl Alcohol, PPG-2 Methyl Ether,
2-broom-2-nitropropaan-1,3-diol, siliciumdioxide, idopropynylbutylcarbamaat, limoneen, linalool, benzylsalicylaat, hexylkaneel, alfa-isomethylionon, CI 15985.

NISHMAN S2 Haarstyling Spider Wax Tarantula


Vezelige haarpommade met medium hold en een glanzende finish. Het product zal onhandelbaar haar temmen met elk type kapsel. Pomade is geschikt voor vele stijlen waarin we plasticiteit en een gezonde glans op het haar willen behouden. De cosmetica geeft een duidelijke textuur aan het kapsel en verzwaart het haar niet. Tarantula heeft een elegante, verfrissende geur.


Hoe te gebruiken: wrijf een kleine hoeveelheid van het product gelijkmatig in uw handen, verdeel gelijkmatig over een vochtige of droge huid
haar, verfijn de vorm van het kapsel met je vingers of een kam.


Ingrediënten: Aqua, Ceteareth-25, Glycerine, PEG-40 Gehydrogeneerde Ricinusolie, Parfum, PEG-90M, BHT, Benzyl Alcohol, PPG-2 Methyl Ether, 2-broom-2-nitropropaan-1,3-diol, siliciumdioxide, idopropynylbutylcarbamaat, linalool, hexylkaneel, citronellol,
Limoneen, Coumarine, CI 19140, CI 42090.

NISHMAN S3 Haarstyling Spider Wax Blue Web

 

Vezelige haarpommade met medium hold en een glanzende finish. Het product zal onhandelbaar haar temmen met elk type kapsel. Pomade is geschikt voor vele stijlen waarin we plasticiteit en een gezonde glans op het haar willen behouden. De cosmetica geeft een duidelijke textuur aan het kapsel en verzwaart het haar niet. Blue Web onderscheidt zich door een mannelijke, frisse geur die wordt geassocieerd met de zeebries.


Hoe te gebruiken:
wrijf een kleine hoeveelheid van het product gelijkmatig in uw handen, verdeel gelijkmatig over een vochtige of droge huid
haar, verfijn de vorm van het kapsel met je vingers of een kam.

 

Ingrediënten: Aqua, Ceteareth-h25, Glycerine, PEG-40 Gehydrogeneerde Ricinusolie, PEG-90M, BHT, Silica, Benzyl Alcohol,
PPG-2 methylether, 2-broom-2-nitropropaan-1,3-diol, idopropynylbutylcarbamaat, parfum,
Amyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, AlphaIsomethyl Ionone, Citronellol, Limonene, CI 42090.

NISHMAN Spider S4 Haarwax met Argan

Haarpommade op waterbasis met medium hold en matige glans. Het product zal onhandelbaar haar temmen met elk type kapsel. Pomade is geschikt voor vele stijlen waarin we plasticiteit en een gezonde glans op het haar willen behouden. De cosmetica geeft een duidelijke textuur aan het kapsel en verzwaart het haar niet. De pomade heeft een zoete, fruitige geur.

 

Voordelen: Het heeft een nieuwe textuur en biedt de duurzaamheid van een spinnenweb voor je kapsel.
Geeft stevigheid en kracht aan het haar. Voeg ongelooflijke controle toe terwijl je de hele dag een spectaculaire look behoudt.Het belast uw haar niet.
Geschikt voor alle haartypes.


Gebruik:
Verwarm het product in je handen, verdeel gelijkmatig over vochtig of droog haar. Style je haar met je vingers of een kam.

 

Ingrediënten: Aqua, Ceteareth-25, Glycerine, PEG-40 Gehydrogeneerde Ricinusolie, Parfum, PEG-90M, BHT, Benzyl Alcohol, PPG-2 Methyl Ether, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Silica, Idopropynyl Butylcarbamaat, Coumarin, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Linalool, Cl19140, Cl77491.

NishMan Spider S5 Haarwax met Keratine is gemaakt door professionals voor schoonheidssalons, maar ook voor persoonlijk gebruik. NishMan Spider met sterke fixatie heeft een spinnenwebeffect.

Voordelen:
Het heeft een nieuwe textuur en biedt de duurzaamheid van een spinnenweb voor je kapsel.
Geeft stevigheid en kracht aan het haar. Voeg ongelooflijke controle toe terwijl je de hele dag een spectaculaire look behoudt.
Het belast uw haar niet.
Geschikt voor alle haartypes.

NISHMAN Spider S6 Haarwax met Keratine 

Een vezelige haarpommade op waterbasis die een medium hold geeft richting een sterke en matige glans. Het product zal onhandelbaar haar temmen met elk type kapsel. Pomade is geschikt voor vele stijlen waarin we plasticiteit en een gezonde glans op het haar willen behouden. De cosmetica geeft een duidelijke textuur aan het kapsel en verzwaart het haar niet. De pomade wordt gekenmerkt door een fruitige geur met een dominante noot van watermeloen.

 

Voordelen: Het heeft een nieuwe textuur en biedt de duurzaamheid van een spinnenweb voor je kapsel.
Geeft stevigheid en kracht aan het haar. Voeg ongelooflijke controle toe terwijl je de hele dag een spectaculaire look behoudt.Het belast uw haar niet.


Gebruik:
Verwarm het product in je handen, verdeel gelijkmatig over vochtig of droog haar. Style je haar met je vingers of een kam.


Ingrediënten:
Aqua, Ceteareth-25, Glycerine, PEG-40 Gehydrogeneerde Ricinusolie, Parfum, PEG-90M, BHT, Benzyl Alcohol, PPG-2 Methyl Ether, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Silica, Idopropynylbutylcarbamaat, CI 16035.

Morfose Extra sterke matte is verkrijgbaar in een reisformaat van 150 ml en is een van de populairste haarwax rondom. Door duizenden kappers en kapsalons wordt deze haarwax gebruikt om te dikken, de textuur te versterken en de haardichtheid te verhogen. Zorgt voor een stevige, flexibele grip met een harde afwerking. Werkt zeer goed bij korte, middellange haren en bij korte krullende haartjes. Uitwasbaar met water voor een perfecte glans, sterke grip. Geschikt voor veganisten en ook Halal Hair Wax geclassificeerd. De speciale formule bestaat uit alcohol en diervrije en Flake vrije ingrediënten. Wordt geleverd met vitamine B5 extracten die haaruitval, huid en hoofdhuidirritaties voorkomen, waardoor het haar er voller, sterker en gezonder uitziet. Ook laat het haar een mooie en zoete geur achter. Voor iedereen die waarde hecht aan totale controle en een fantastisch uitziend haar. Hiermee kun je naar believen extreme kapsels en gestructureerde vormen creëren.

Morfose Ultrasterke matte is verkrijgbaar in een reisformaat van 150 ml en is een van de populairste haarwax rondom. Door duizenden kappers en kapsalons wordt deze haarwax gebruikt om te dikken, de textuur te versterken en de haardichtheid te verhogen. Zorgt voor een stevige, flexibele grip met een harde afwerking. Werkt zeer goed bij korte, middellange haren en bij korte krullende haartjes. Uitwasbaar met water voor een perfecte glans, sterke grip. Geschikt voor veganisten en ook Halal Hair Wax geclassificeerd. De speciale formule bestaat uit alcohol en diervrije en Flake vrije ingrediënten. Wordt geleverd met vitamine B5 extracten die haaruitval, huid en hoofdhuidirritaties voorkomen, waardoor het haar er voller, sterker en gezonder uitziet. Ook laat het haar een mooie en zoete geur achter. Voor iedereen die waarde hecht aan totale controle en een fantastisch uitziend haar. Hiermee kun je naar believen extreme kapsels en gestructureerde vormen creëren.

Morfose Verzorgende Hair Shining is verkrijgbaar in een reisformaat van 150 ml en is een van de populairste haarwax rondom. Door duizenden kappers en kapsalons wordt deze haarwax gebruikt om te dikken, de textuur te versterken en de haardichtheid te verhogen. Zorgt voor een stevige, flexibele grip met een harde afwerking. Werkt zeer goed bij korte, middellange haren en bij korte krullende haartjes. Uitwasbaar met water voor een perfecte glans, sterke grip. Geschikt voor veganisten en ook Halal Hair Wax geclassificeerd. De speciale formule bestaat uit alcohol en diervrije en Flake vrije ingrediënten. Wordt geleverd met vitamine B5 extracten die haaruitval, huid en hoofdhuidirritaties voorkomen, waardoor het haar er voller, sterker en gezonder uitziet. Ook laat het haar een mooie en zoete geur achter. Voor iedereen die waarde hecht aan totale controle en een fantastisch uitziend haar. Hiermee kun je naar believen extreme kapsels en gestructureerde vormen creëren.

Morfose Verzorgende Hair Shining Aqua is verkrijgbaar in een reisformaat van 150 ml en is een van de populairste haarwax rondom. Door duizenden kappers en kapsalons wordt deze haarwax gebruikt om te dikken, de textuur te versterken en de haardichtheid te verhogen. Zorgt voor een stevige, flexibele grip met een harde afwerking. Werkt zeer goed bij korte, middellange haren en bij korte krullende haartjes. Uitwasbaar met water voor een perfecte glans, sterke grip. Geschikt voor veganisten en ook Halal Hair Wax geclassificeerd. De speciale formule bestaat uit alcohol en diervrije en Flake vrije ingrediënten. Wordt geleverd met vitamine B5 extracten die haaruitval, huid en hoofdhuidirritaties voorkomen, waardoor het haar er voller, sterker en gezonder uitziet. Ook laat het haar een mooie en zoete geur achter. Voor iedereen die waarde hecht aan totale controle en een fantastisch uitziend haar. Hiermee kun je naar believen extreme kapsels en gestructureerde vormen creëren.

Morfose  is verkrijgbaar in een reisformaat van 150 ml en is een van de populairste haarwax rondom. Door duizenden kappers en kapsalons wordt deze haarwax gebruikt om te dikken, de textuur te versterken en de haardichtheid te verhogen. Zorgt voor een stevige, flexibele grip met een harde afwerking. Werkt zeer goed bij korte, middellange haren en bij korte krullende haartjes. Uitwasbaar met water voor een perfecte glans, sterke grip. Geschikt voor veganisten en ook Halal Hair Wax geclassificeerd. De speciale formule bestaat uit alcohol en diervrije en Flake vrije ingrediënten. Wordt geleverd met vitamine B5 extracten die haaruitval, huid en hoofdhuidirritaties voorkomen, waardoor het haar er voller, sterker en gezonder uitziet. Ook laat het haar een mooie en zoete geur achter. Voor iedereen die waarde hecht aan totale controle en een fantastisch uitziend haar. Hiermee kun je naar believen extreme kapsels en gestructureerde vormen creëren.

NISHMAN  Coloring and Styling C1 Silver

 

Kleurpommade op waterbasis voor het haar. Het heeft een matte finish en medium hold. Het product zorgt voor een effect
haar verzilveren. De cosmetica heeft een romige consistentie en is gemakkelijk over het haar te verdelen. Pomade plakt het haar niet en gemakkelijk
wast af. De kleur blijft zitten tot de eerste haarwasbeurt. Het product heeft een aangename, frisse geur.


Hoe te gebruiken:
wrijf een kleine hoeveelheid pomade op je handen en wrijf het in je haar, style met je handen of een kam,
wacht na het aanbrengen 5-7 minuten totdat het haar de gewenste kleur en fixatie heeft gekregen


Ingrediënten:
Aqua, Petrolatum, Cetylalcohol, Stearylalcohol, Ceteareth-25, Bijenwas, Dimethicon, Sorbitol, Isopropylmyristaat,
PVP, parfum, fenoxyethanol, cetrimoniumchloride, myristylalcohol, arachidylalcohol, triethanolamine, laurylalcohol,
Joodpropynyl Butylcarbamaat, Benzyl Salicylaat, D-Limonene, Linalool, Coumarin. [+/-: Mica, CI 77891, CI 77492, CI 77499,
CI 15985, CI 19140, CI 77510, CI 77742, CI 15850]

NISHMAN  Coloring and Styling C13 Black


Nish Man Coloring & Styling Wax zorgt voor een langdurige styling en de speciale formule zorgt er tevens vooor dat u uw haar gelijktijdig kan kleuren. Een kleine hoeveelheid Color Wax in handdoekdroog haar zorgt al voor een supersterke, maar soepele fixatie en geeft het haar een natuurlijke look. Gemakkelijk uit te wassen met shampoo.

 

Hoe te gebruiken: wrijf een kleine hoeveelheid pomade op je handen en wrijf het in je haar, style met je handen of een kam,
wacht na het aanbrengen 5-7 minuten totdat het haar de gewenste kleur en fixatie heeft gekregen


Ingrediënten:
Aqua, Petrolatum, Cetylalcohol, Stearylalcohol, Ceteareth-25, Bijenwas, Dimethicon, Sorbitol, Isopropylmyristaat,
PVP, parfum, fenoxyethanol, cetrimoniumchloride, myristylalcohol, arachidylalcohol, triethanolamine, laurylalcohol,
Joodpropynyl Butylcarbamaat, Benzyl Salicylaat, D-Limonene, Linalool, Coumarin. [+/-: Mica, CI 77891, CI 77492, CI 77499,
CI 15985, CI 19140, CI 77510, CI 77742, CI 15850]

NISHMAN Gumgum 01 Blauw / Blue (Kauwgom)


Waterpommade voor haar met een glanzende finish. Het product heeft een medium/sterke grip. Na het aanbrengen op het haar, kunt u uw kapsel gemakkelijk kammen en stylen. Pomade is geschikt voor vele stijlen waarbij we de plasticiteit en gezonde glans van het haar willen behouden zonder het te verzwaren. Dankzij de waterbasis is het gemakkelijk uit het haar te wassen. De geur is een nostalgisch kauwgomaroma.

Nish Man Wax houdt je haar onder controle zonder residu achter te laten. De krachtige formule geeft verzorging, beschermt het haar, geeft glans en flexibele hold.


Hoe te gebruiken:
Verwarm de pomade tussen je handen. Aanbrengen op licht vochtig of droog haar, gelijkmatig verdelen. Stijl volgens uw voorkeuren.


Ingrediënten:
Aqua, Ceteareth-25, PEG-40 Gehydrogeneerde Ricinusolie, Glycerine, Parfum, Fenoxyethanol, Methylparaben, BHT, Ethylparaben, Propylparaben, D-Limonene, Citral, Linalool, Cl42090.

 

Sale!

Nishman Haarwax Sport 02 | Meloen | 150 ML

€ 6,50 € 4,99
Sale!

Nishman Haarwax Sport 02 | Meloen | 150 ML

€ 6,50 € 4,99

NISHMAN 02 Sport Honingdauwmeloen

 

Haarpommade op waterbasis met een glinsterende finish. Het product heeft een medium grip. Na het aanbrengen op het haar, kunt u uw kapsel gemakkelijk kammen en vormgeven. Pomade is geschikt voor vele stijlen waarbij we de plasticiteit en gezonde glans van het haar willen behouden zonder het te verzwaren. Het wast gemakkelijk af. Hair Styling Wax \Sport verwent met de verfrissende geur van meloen.

 

Gebruik: verdeel de pomade met je handen over droog of vochtig haar, gebruik je vingers of een kam om het kapsel te stylen.

 

Ingrediënten: Aqua, Ceteareth-25, Glycerine, PEG-40 Gehydrogeneerde Ricinusolie, Parfum, BHT, Benzyl Alcohol, PPG-2 Methyl Ether,
2-broom-2-nitropropaan-1,3-diol, joodpropynylbutylcarbamaat, linalool, limoneen.

NISHMAN Flaming 03 Rode Fruit

 

Waterpommade voor haar met een glanzende finish. Het product heeft een medium/sterke grip. Na het aanbrengen op het haar, kunt u uw kapsel gemakkelijk kammen en stylen. Pomade is geschikt voor vele stijlen waarbij we de plasticiteit en gezonde glans van het haar willen behouden zonder het te verzwaren. Dankzij de waterbasis is het gemakkelijk uit het haar te wassen.

Een perfecte formule om de hele dag door, of 's avonds, voor een langdurige stijl te zorgen. Deze wax is perfect voor het structureren van uw snitten naar uw wensen, het geeft u de ultieme houvast en heeft een bedwelmende rode vruchtengeur.

 

Gebruik: Verwarm de pomade tussen je handen. Aanbrengen op licht vochtig of droog haar, gelijkmatig verdelen. Stijl volgens uw voorkeuren.

 

Ingrediënten: Aqua, Ceteareth-25, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, glycerine, parfum, BHT, benzylalcohol, PPG-2 methylether, 2-broom-2-nitropropaan-1,3-diol, joodpropynylbutylcarbamaat, Cl 16035.

Sale!

Nishman Haarwax Rugby 04 | Violet | 150 ML

€ 6,50 € 4,99
Sale!

Nishman Haarwax Rugby 04 | Violet | 150 ML

€ 6,50 € 4,99

NISHMAN Haarwax Rugby 04 Violet Kruidengeur


Waterpommade voor haar met een glanzende finish. Het product heeft een medium/sterke grip. Na het aanbrengen op het haar, kunt u uw kapsel gemakkelijk kammen en stylen. Pomade is geschikt voor vele stijlen waarbij we de plasticiteit en gezonde glans van het haar willen behouden zonder het te verzwaren. Dankzij de waterbasis is het gemakkelijk uit het haar te wassen. De geur is een expressieve, mannelijke compositie met een eau de cologne accent.

Het product wordt gebruikt om het haar dikker te maken en het een ultieme hold te geven. Biedt de hoogste bezettingsgraad van het hele assortiment.


Voor mannen die een sterke houvast maar toch met glans willen. Ontworpen om alle haartypen en -stijlen te beheersen, zelfs dik, grof, golvend haar.

Nish Man Wax houdt je haar onder controle zonder residu achter te laten. De krachtige formule geeft verzorging, beschermt het haar, geeft glans en flexibele hold.

 

Gebruik: Verwarm de pomade tussen je handen. Aanbrengen op licht vochtig of droog haar, gelijkmatig verdelen. Stijl volgens uw voorkeuren.

 

Ingrediënten: Aqua, Ceteareth-25, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, glycerine, parfum, BHT, benzylalcohol, PPG-2 methylether, 2-broom-2-nitropropaan-1,3-diol, joodpropynylbutylcarbamaat, hexylkaneel, Hydroxycitronellal, Coumarine, Cl 19140, Cl 42090.

 

NISHMAN Haarwax Keratine 05 Groen fruitig

 

Waterpommade voor haar met een glanzende finish. Het product heeft een medium/sterke grip. Na het aanbrengen op het haar, kunt u uw kapsel gemakkelijk kammen en stylen. Pomade is geschikt voor vele stijlen waarbij we de plasticiteit en gezonde glans van het haar willen behouden zonder het te verzwaren. Dankzij de waterbasis is het gemakkelijk uit het haar te wassen. De pomade heeft de geur van sappige bosvruchten.

 

Een perfecte formule om de hele dag door, of 's avonds, voor een langdurige stijl te zorgen.

Deze wax is perfect voor het structureren van uw snitten naar uw wensen, het geeft u de ultieme houvast en verzorging dankzij de keratine-verrijkte formule.

Nishman wax houdt je haar onder controle zonder residu achter te laten. De krachtige formule geeft verzorging, beschermt het haar, geeft glans en flexibele hold.

 

Gebruik: Verwarm de pomade tussen je handen. Aanbrengen op licht vochtig of droog haar, gelijkmatig verdelen. Stijl volgens uw voorkeuren.

 

Ingrediënten: Aqua, Ceteareth-25, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, glycerine, parfum, BHT, benzylalcohol, PPG-2 methylether, 2-broom-2-nitropropaan-1,3-diol, joodpropynylbutylcarbamaat, D-limoneen , Linalool, Cl 28440.

NISHMAN Mystic Gummy 06 Perzik

 

Waterpommade voor haar met een glanzende finish. Het product heeft een medium/sterke grip. Na het aanbrengen op het haar, kunt u uw kapsel gemakkelijk kammen en stylen. Pomade is geschikt voor vele stijlen waarbij we de plasticiteit en gezonde glans van het haar willen behouden zonder het te verzwaren. Dankzij de waterbasis is het gemakkelijk uit het haar te wassen. De pomade heeft een perzikgeur.

Nish Man Wax houdt je haar onder controle zonder residu achter te laten. De krachtige formule geeft verzorging, beschermt het haar, geeft glans en flexibele hold.

 

Gebruik: Verwarm de pomade tussen je handen. Aanbrengen op licht vochtig of droog haar, gelijkmatig verdelen. Stijl volgens uw voorkeuren.

 

Ingrediënten: Aqua, Ceteareth-25, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, glycerine, parfum, BHT, benzylalcohol, PPG-2 methylether, 2-broom-2-nitropropaan-1,3-diol, joodpropynylbutylcarbamaat, D-limoneen , Hexyl Cinnamal, Linalool, Eugenol, Cl 15985.

NISHMAN Gold One 07 Citrus

 

Haarpommade op waterbasis met een glinsterende finish. Het product heeft een medium grip.
Na het aanbrengen op het haar, kunt u uw kapsel gemakkelijk kammen en vormgeven. Pomade is geschikt voor vele stijlen,
waarin we plasticiteit en een gezonde glans op het haar willen behouden. Het wast gemakkelijk af. In Hair Styling Wax Gold One vinden we een delicate geur van eau de cologne en tonen van citrus.

Een perfecte formule om de hele dag door, of 's avonds, voor een langdurige stijl te zorgen.

Deze wax is perfect voor het structureren van uw snitten naar uw wensen en geeft u een bedwelmende geur Gold One.

Nish Man Wax houdt je haar onder controle zonder residu achter te laten. De krachtige formule geeft verzorging, beschermt het haar, geeft glans en flexibele hold.

 

Gebruik: verdeel de pomade met je handen over droog of vochtig haar, gebruik je vingers of een kam om het kapsel te stylen.

 

Ingrediënten: Aqua, Ceteareth-25, Glycerine, PEG-40 Gehydrogeneerde Ricinusolie, Parfum, BHT, Benzylalcohol, PPG-2-methylether, 2-broom-2-nitropropaan-1,3-diol, idopropynylbutylcarbamaat, Coumarine, D-Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Linalool, Mica, Titaandioxide, CI 19140, CI 77491.

NISHMAN Haarwax Matte 08

 

Waterpommade voor haar met een matte finish. Het product heeft een medium grip. Na het aanbrengen op het haar, kunt u uw kapsel gemakkelijk kammen en vormgeven. Pomade is geschikt voor vele stijlen, waarin we plasticiteit en lichtheid willen behouden. Het wast gemakkelijk af. In Hair Styling Wax Matte vinden we een delicate geur van vanille en zoete geurtonen.

Het product wordt gebruikt om het haar dikker te maken en het een ultieme houvast te geven. Nishman Wax houdt je haar onder controle zonder residu achter te laten. De krachtige formule geeft verzorging, beschermt het haar, geeft glans en flexibele hold.

 

Gebruik: verdeel de pomade met je handen over droog of vochtig haar, gebruik je vingers of een kam om het kapsel te stylen.

 

Ingrediënten: Aqua, Ceteareth-25, PEG-7, Glycerylcocoaat, Hectoriet, Glycerine, Laureth-4, Ozokeriet, Parfum, BHT,
Benzylalcohol, PPG-2-methylether, 2-broom-2-nitropropaan-1,3-diol, idopropynylbutylcarbamaat,
Hexyl Cinnamal, D-limoneen.

 

Sale!

Nishman Haarwax Cola 09 | 150 ML

€ 6,50 € 4,99
Sale!

Nishman Haarwax Cola 09 | 150 ML

€ 6,50 € 4,99

NISHMAN Haarwax Cola 09 Fruitig

 

Haarpommade op waterbasis met een glinsterende finish. Het product heeft een medium grip. Na het aanbrengen op het haar, kunt u uw kapsel gemakkelijk kammen en vormgeven. Pomade is geschikt voor vele stijlen waarbij we de plasticiteit en gezonde glans van het haar willen behouden zonder het te verzwaren. Het wast gemakkelijk af. Hair Styling Gel Wax Cola maakt indruk met de zoete geur van cola.

Een herbruikbare wax die definitie, glans en een stevige houvast geeft die de hele dag blijft zitten.
Het product wordt gebruikt om het haar dikker te maken en het een ultieme houvast te geven. Biedt de hoogste bezettingsgraad van het hele assortiment.
Voor mannen die een sterke houvast maar toch met glans willen. Ontworpen om alle haartypen en -stijlen te beheersen, zelfs dik, grof, golvend haar.

Nish Man Wax houdt je haar onder controle zonder residu achter te laten. De krachtige formule geeft verzorging, beschermt het haar, geeft glans en flexibele hold.

 

Gebruik: verdeel de pomade met je handen over droog of vochtig haar, gebruik je vingers of een kam om het kapsel te stylen.

 

Ingrediënten: Aqua, Ceteareth-25, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, glycerine, parfum, BHT, benzylalcohol, PPG-2 methylether,
2-broom-2-nitropropaan-1,3-diol, idopropynylbutylcarbamaat, D-limoneen, kaneel, citral, eugenol, linalool,
Geraniol, CI 16035.

NISHMAN Argan M1 Defining Matte Pasta 

 

Argan haarpasta met sterke fixatie en matte finish. Dankzij de romige consistentie is het gemakkelijk aan te brengen op het haar. Makkelijk uitwasbaar, ook geschikt voor haar langer dan 5 cm. Het product maakt gedurfde styling mogelijk terwijl de volledige controle over het haar behouden blijft. Deze pasta heeft een aangename karamelgeur.

 

Gerbruik: wrijf een kleine hoeveelheid van het product in je handen, verdeel gelijkmatig over vochtig of droog haar,
vorm het kapsel met je vingers of een kam.

 

Ingrediënten: Aqua, Petrolatum, Candelilla Cera, Ceteareth-25, Copernica Cerifera Cera, Cera Microcristallina,
VP/VA, Copolymeer, Parfum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Argania, Spinosa Kemel Oil, Ethylparaben,
Propviparaben, BHT, Linalool, D-Limonene, Coumarim, Eugenol.

 

NISHMAN Keratine M2 Matte Clay

 

Keratine haarpommade met lage glans en sterke fixatie. Dankzij de consistentie van een stroperige crème is het heel gemakkelijk om op de handen te komen en door het haar te verspreiden. Pomade is geschikt voor vele stijlen waarin we maximale fixatie en een gezonde uitstraling van het haar willen behouden. Het product is ideaal voor het opbouwen van een textuur. De cosmetica wordt bekroond met een frisse appelgeur. Het is geschikt voor alle haartypes.

Gebruik: wrijf een kleine hoeveelheid van het product in je handen, verdeel gelijkmatig over vochtig of droog haar,
vorm het kapsel met je vingers of een kam.

 

Ingrediënten: Aqua, Ceteareth-25, Kaolien, Polysorbaat-20, Glycerine, VP/VA Copolymeer, Parfum, Phenaxyethanol, Methylparaben, EDTA, Gehydrolyseerde Keratine, Ethyparaben, Propylparaben, Mexyl Cinnamal.

NISHMAN Texturizing Mess Up M3

 

Pomade voor haar met medium hold en weinig glans. Het product zal onhandelbaar haar temmen met elk type kapsel. Pomade is geschikt voor vele stijlen waarin we de plasticiteit en textuur van het kapsel willen behouden. Door de licht romige consistentie kan de pommade zich vrij over het haar verspreiden. Makkelijk uitwasbaar, ook geschikt voor haar langer dan 5 cm. De cosmetica heeft een heerlijke fruitige geur.

 

Gebruik: wrijf een kleine hoeveelheid van het product in je handen, verdeel gelijkmatig over vochtig of droog haar,
vorm het kapsel met je vingers of een kam.

 

Ingrediënten: Petrolatum, Aqua, Paraffinum Liquidum, Cera Aba, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Ceteareth-25, Propyleenglycol, Glycerine,
Caprylic/Capric, Triglyceride, Titaandioxide, Ozokeriet, Parfum, Mica, Phenoxyethanoll, Copernicia Cerifera Cera, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Aluminiumhydroxide, Theobroma Cacaozaadboter,
Triethoxyprylylsilaan, D-limoneen, CI 77499.

NISHMAN Matte Finish Super High Hold M4

 


Matte haarpommade met een sterke hold. De combinatie van verschillende ingrediënten, waaronder natuurlijke was, essentiële oliën en klei, benadrukt de textuur en geeft volume aan het haar. Hierdoor is het product ideaal voor haar van elke lengte en voor verschillende styling. Matte Finish Hair Styling Wax Super High Hold zal weerbarstige lokken temmen. Het kapsel wordt de hele dag gefixeerd en het aanbrengen van het product is prettig. Of je nu dik kort haar of lang golvend haar hebt, je kunt rekenen op matte stylingklei om je te helpen de look te krijgen die je wilt. Door de consistentie van klei kan het product gemakkelijk in de handen worden gewreven en over het haar worden verspreid. Een bijkomend accent is de zoete, aardse geur.

 

Gebruik: wrijf een kleine hoeveelheid van het product in je handen, verdeel gelijkmatig over vochtig of droog haar,
vorm het kapsel met je vingers of een kam.

 

Ingrediënten: Petrolatum, Aqua, Kaolien, Bijenwas, VP/VA Copolymeer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Cetearyl Alcohol, Lanoline Alcohol, Parfum, fenoxyethanol, hydroxyethylacrylaat/natriumacryloydimethyltauraatcopolymeer, squaleen, methylparabeen, ethylparabeen,
Polysorbaat 60, Propylparaben, Sorbitan Isostearte, Limonene, Linalool, Coumarine, Eugenol.

NISHMAN Fiber Matte M5 Sculptuur Pasta


Matte haarpasta met een sterke fixatie. Het product is bedoeld voor alle haartypes. Het zal omgaan met een casual en verfijnd kapsel, het volume geven en de textuur benadrukken. De consistentie van een dikke crème heeft geen invloed op de verdeling van het product op het haar. De cosmetica onderscheidt zich door een aangename, karamelachtige geur.

 

Gebruik: wrijf een kleine hoeveelheid van het product in je handen, verdeel gelijkmatig over vochtig of droog haar,
vorm het kapsel met je vingers of een kam.

 

Ingrediënten: Aqua, Oryza, Sativa Cera, Ricinus Communis Zaadolie, PVP, Ceteareth-25, Propyleenglycol, Octyldodecanol,
Rhus Succedanea Fruit Cera, Cetearyl Alcohol, Trilaureth-4 Fosfaat, Glyceryl Stearaat, PEG-100 Stearaat, Parfum,
Fenoxyethanol, Ceteareth-20, Methylparaben, Ascorbylpalmitaat, Tocoferyl, Ethylaparaben, Propylparaben, Linalool, Benzylsalicylaat, limoneen, citronellol, coumarine, alfa isomethylionon.

NISHMAN Matte Inca Inchi M6 Pliable

 

Een matte haarpasta met een sterke hold en een matte finish. Het product is bedoeld voor alle haartypes. Het is geschikt voor een nonchalant rommelig kapsel, maar ook voor meer klassieke kapsels. Geeft het kapsel volume, benadrukt de textuur. De consistentie van de pasta bevordert de verdeling van het product op het haar. Het is gemakkelijk aan te brengen op het haar dankzij de cake-achtige vorm. Inca Inchi olie heeft een gunstige invloed op de conditie van het haar. Dankzij het INCHA INCI-gehalte geeft het je haar een gezonde uitstraling. Ideaal voor al het haar. Je haar zal er de hele dag fit uitzien. De cosmetica onderscheidt zich door een aangename, bloemige geur.

 

Gebruik: Warm een ​​kleine hoeveelheid van het product op door het in je handen te wrijven. Aanbrengen op licht vochtig of droog haar, stylen zoals gewenst.

 

Ingrediënten: Aqua, Ceteareth-25, Kaolin, Polysorbate-20, Glycerin, VP/VA Copolymer, Parfum, Phenoxyethanol, Methylparaben, EDTA, Plukentia Volubilis Seed Oil, Ethylparaben, Propylparaben, Cinnamic Alcohol, Citronellol, Coumarine, Eugenol, Geraniol, Linalool .

NISHMAN Defining Paste M7

 

Deze Pomade geeft het haar een zijdezachte textuur. Het geeft een medium hold en laat het haar er natuurlijk uitzien. Het geeft een flexibel uiterlijk terwijl het het haar een natuurlijke hold geeft. Het wordt tijdens het reinigen gemakkelijk van het haar gescheiden. Terwijl het haar in model wordt gebracht, blijft de aangename geur de hele dag bij je.

 

Gebruik: Met behulp van uw vingers wordt een hoeveelheid ter grootte van een hazelnoot genomen, tussen uw handen verdeeld en vervolgens op droog of vochtig haar aangebracht om de gewenste vorm te geven.

NISHMAN Fiber Matte Pasta M9

 

Geeft het haar een hoge hold en een matte uitstraling. Ideaal voor kort en golvend haar. Geeft extra volume aan het haar. Het is geschikt voor dagelijks gebruik door zijn matte uitstraling. Het wordt tijdens het reinigen gemakkelijk van het haar gescheiden. De gewenste vorm wordt gegeven door het op vochtig of droog haar aan te brengen.

 

Gebruik: Met behulp van je vingers wordt een hoeveelheid ter grootte van een hazelnoot genomen, tussen je handen verdeeld en op droog of vochtig haar aangebracht door de gewenste vorm te geven.

NISHMAN Amber Pomade W10

 

Geeft je haar een sterke en glanzende hold. De extra dikke consistentie houdt je haar de hele dag stabiel. Naast het beschermen van je kapsels, voorziet het in de vochtbehoefte van je haar en verzorgt het je haar. Het is ontworpen om de hele dag een supersterke fixatie en een aangename glans te bieden. Geschikt voor alle haartypes. Je voelt de intense geur de hele dag in je haar.

 

Gebruik: wrijf een kleine hoeveelheid was tussen de handpalmen. Breng aan op schoon en licht vochtig haar in een gelijkmatige laag en creëer de gewenste vorm.

NISHMAN Sun Sense Pomade W11

 

Geeft je haar een sterke en glanzende hold. De extra dikke consistentie houdt je haar de hele dag stabiel. Nishman Wax houdt je haar onder controle zonder residu achter te laten. De krachtige formule geeft verzorging, beschermt het haar, geeft glans en flexibele hold.
Naast het beschermen van je kapsels, voorziet het in de vochtbehoefte van je haar en verzorgt het je haar. Je voelt de intense geur de hele dag in je haar.

 

Gebruik: Wrijf een kleine hoeveelheid wax tussen je handpalmen en breng de substantie aan op droog of licht vochtig haar, en ga dan verder met het stylen van je haar.

NISHMAN Foam Wax

 

Nishman Foam is een innovatief haarstylingproduct. Speciaal ontworpen om ze een natuurlijke uitstraling, volume en textuur te geven. De handige vorm van het schuim maakt het aanbrengen van het product op het haar comfortabel en het product efficiënt. Het veroorzaakt geen problemen zoals het achterlaten van residu op het haar, voorkomt elektrificatie. Foam tonic zorgt voor een lichte fixatie en natuurlijke glans - het is de perfecte oplossing voor fans van lichte stylingcosmetica. Het kan fungeren als een pre-styler en als een onafhankelijke stylingcosmetica.

Dankzij de keratine in zijn inhoud, versterkt het je haarlokken en geeft het je haar een gezonde uitstraling. Het schuim is verrijkt met extracten van tijm en groene thee, evenals graanproteïnen die het haar versterken.

 

Gebruik: Je kunt het schuim dat je genoeg krijgt voor je haar in je handpalm verdelen, op je vochtige haar aanbrengen en het de gewenste vorm geven. Je kunt je haar drogen met een föhn of alleen.

 

Ingrediënten: Aqua (Water/Eau), VP/VA Copolymeer, PEG-40 Gehydrogeneerde Ricinusolie, Sorbitan Caprylaat, PVP, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Geur), Cinnamal, Citronellol, Comarin, Linalool, PEG-12 Dimethicon, Styreen/VP Copolmer, propaandiol, benzoëzuur, cetrimoniumchloride, glycerine, citroenzuur, thymus vulgaris (gewone tijm) bloemen-/bladolie, triticum vulgare (tarwe) glutenextract, natriumhydroxide, gehydrolyseerde soja-eiwitten, gehydrolyseerde quinoa, camellia sinensis (groene thee) Bladextract, butyleenglycol, panthenol, pyridoxine, natriumbenzoaat, ethylhexylglycerine, benzylalcohol, kaliumsorbaat, fenoxyethanol.

Sale!

Nano Absolute Haarwax Matte Paste | 250 ML

€ 17,00 € 15,50
Sale!

Nano Absolute Haarwax Matte Paste | 250 ML

€ 17,00 € 15,50

NANO ABSOLUTE Haarwax Dry Matte Paste

 

Nano Absolute Dry wax is perfect voor een warrige look zonder je haar te verzwaren. Deze droge spraywax verstevigt het haar, beschermt je lokken tegen vocht, zorgt voor veel volume en wordt niet hard. Je haar behoudt zijn soepelheid en is gedurende de dag gemakkelijk opnieuw even op te schudden. Nano Absolute werkt met de beste natuurlijke grondstoffen van eigen bodem voor het beste resultaat met jouw haar. Dat is echt mooi.