Handverzorging

Desinfectie en verzorging gaan letterlijk hand in hand! De huid van onze handen is erg gevoelig en heeft in deze tijd extra aandacht en verzorging nodig. Vooral in deze tijd is het daarom heel belangrijk om regelmatig handhygiëne toe te passen zodat u de kans op een besmetting zo veel mogelijk minimaliseert. U kunt handhygiëne op twee verschillende manieren toepassen. De eerste mogelijkheid is om uw handen te wassen met water en zeep maar het is ook mogelijk om de handen te desinfecteren met disinfectie middelen. En stap 3 is uw handen heerlijk insmeren met handcreme. Als resultaat schone en zachte handen. Wij hebben in het ruime aanbod genoeg keuze uit verschillende soorten handcreme, zeep en desinfectie middelen.

Handcreme - Handverzorging

U kunt handhygiëne op twee verschillende manieren toepassen. De eerste mogelijkheid is om uw handen te wassen met water en zeep maar het is ook mogelijk om de handen te desinfecteren met disinfectie middelen. En stap 3 is uw handen heerlijk insmeren met handcreme. Als resultaat schone en zachte handen. Wij hebben in het ruime aanbod genoeg keuze uit verschillende soorten handcreme, zeep en desinfectie middelen.


Uitverkocht

Egeria Aloe Vera Gel Vitamine C en E | 200 ML

€ 14,99 € 13,50
Uitverkocht

Egeria Aloe Vera Gel Vitamine C en E | 200 ML

€ 14,99 € 13,50

EGERIA Aloe Vera Gel

 


Deze luxe Aloë Vera Gel is een natuurlijke verkoelende gel. Werkt verzachtend, hydraterend en voedend. Deze luxe Gel, zorgt voor een gezonder en een schoner huid. Het geeft een gevoel van frisheid en is kalmerend voor uw geïrriteerde huid. De ideale gel na een dagje in de zon. Vrij van parabeen, sulfaat, siliconen, geur en oliën. Egeria gel bevat vele mineralen, plus aanbevolen door de dermatologen en dier proef vrij.

 

✅ Voedt uw huid met fruitextracten en mineralen. Bevat geen schadelijke stoffen

✅ Werkt kalmerend voor uw huid

✅ Verzacht, verkoeld, hydrateert en voedt uw huid

✅ Beschermt de huid tegen de zon. Werkt direct na gebruik!

✅ Deze Aloë Vera gel is dermatologisch en diervriendelijk getest, ook beschikt het over een GMP certificaat

 

Ingrediënten: Aloë Barbadensis (Aloë Vera) Bladsap, Aqua, Carbomeer, Tetranatrium Edta, Imidazolidinyl Ureum, Fenoxyethanol, Tocoferyl Acetaat, Ethylhexylglycerine, Triethanolamine, Magnesium Ascprbyl Fosfaat

Uitverkocht

Egeria Flotis S Medische Zeep Anti Acne | 80 GR

€ 7,50 € 4,49
Uitverkocht

Egeria Flotis S Medische Zeep Anti Acne | 80 GR

€ 7,50 € 4,49

EGERIA Flotis S Medische Zeep Anti Acne 

 

FLOTIS-S, medische zeep voor effectief reinigen en het verwijderen van olie uit de huid. Vooral aanbevolen voor acne en anti aging Aanbevolen door dermatologen.

Gebruik in plaats van gewone zeep op het beschadigde huidgebied. Zachtjes in masseren. Wassen met water en uw huid drogen. Gebruik 2-3 keer per dag.

 

✅ Zeep gemaakt voor acne en anti aging

✅ Aanbevolen door dermatologen


✅ Onze reinigende en zuiverende zeep zorgt voor een stralende en gezonde huid.


✅ Helpt acne en rimpels voorkomen. Zorgt voor een jong uiterlijk


✅ Veiligheid en werkzaamheid is klinisch bewezen door onafhankelijk onderzoek van instituten

Ingrediënten: Sodium Pamate Sodium Palm Kernelate, Glycerine, Propylene Glycol Sodium Choride Aqua Salx Alba Extract Lactic Acid Zinc Sufate, Allantoin, Fragrance, Aloe Barbadensis Aloe Vera Leaf Extract Cocos Nucifera (Coconut) OL Disodium Etidronate

EGZA S, deze luxe zwavel zeep biedt bij regelmatig gebruik een zuiverende reiniging voor de vette en acnegevoelige huid. Het reinigt ook de huid diep om deze voor te bereiden op het gebruik van acnecreme.
EGZA S heeft GMP-certificering. Het GMP-certificaat is het hoogste kwaliteitssysteem dat ter wereld wordt geaccepteerd bij de productie van cosmetische producten.

Hoe te gebruiken: Schuim de zeep met water, breng een lichte massage op de huid aan, wacht een tijdje voor meer effect, spoel grondig.

Waarschuwingen: Vermijd contact met de ogen tijdens het gebruik van het product. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen. Buiten bereik van kinderen bewaren. Alleen voor uitwendig gebruik.

 

✅ Veiligheid en werkzaamheid is klinisch bewezen door onafhankelijk onderzoek van instituten
✅ Zeep gemaakt voor acne en anti aging
✅ Onze reinigende en zuiverende zeep zorgt voor een stralende en gezonde huid.
✅ Ingredienten zoals zwavel en salicylzuur
✅ Aanbevolen door dermatologen

Ingrediënten

Natriumpalmaat, Natriumpalm Kemelaat, Aqua, Zwavel, Salicylzuur, Glycerine, Lauryl Glucoside, Natriumchloride, Propyleenglycol, Cocos Nucifera Ol (Coconut Oi), Allantoïne, Geur, Sesamum Indicum (Sesam) Zaad O, Cucumis Sativus (komkommer) extract, fenoxyethanol & benzoëzuur & Dehydroazijnzuur, HEDP, EDTA

Dr EA Laboratories Zantis Medisch Zeep Acne

 

Hoewel Zantis tot de klasse van cosmetische producten behoort, het zorgt ook voor medische zuivering en reiniging van de huid. Deze zeep wordt vooral aanbevolen bij acnegevoelige huid, folliculitis huid, schimmelinfecties (zelfs op de hoofdhuid). Ook is het aangeraden door dermatologen voor seborroïsche dermatitis, eczeem en psoriasis.

Waarschuwingen: Vermijd contact met de ogen tijdens het gebruik van het product. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen. Buiten bereik van kinderen bewaren. Alleen voor uitwendig gebruik.

Om de zeep te laten werken, moet u deze 2-3 keer regelmatig
gebruiken in plaats van de vloeibare of vaste zeep die u dagelijks gebruikt.
Was eerst het gebied dat u wilt aanbrengen met water.
Breng de zeep aan op de schuimende huid, alsof je in een cirkelvormige beweging op het
gebied masseert. Spoel het gebied na een paar minuten met veel water.
Droog het gebied af met een schone handdoek.

 

✅ Ingredienten zoals zwavel, salicylzuur en glycolzuur

✅ Helpt acne en rimpels voorkomen. Zorgt voor een jong uiterlijk


✅ Zeep gemaakt voor acne en schimmelinfecties


✅ Gebruik voor seborroïsche dermatitis, eczeem en psoriasis


✅ Veiligheid en werkzaamheid is klinisch bewezen door onafhankelijk onderzoek van instituten. Aanbevolen door dermatologen

Ingrediënten: Natrium Paimate Natrium Paim Kemelate Aqua, Zwavel, Gycolzuur, Salicylzuur Gycerine, Lauryi Glucoside, Natrium Chioride Propyleen Glycol Cocos Nucfera (Kokos) Olie Allantoïne Geur, Sesamum indicum (Sesamzaad) Olie Cucumis Sativus (Komkommer) Extract, Fenoryethanol Benaoïnezuur, dehydroazijnzuur, dinatriumetidronaat, dinatrium-edta

ZeytunOlie Geitenmelk Zeep 140g Geitenmelkzeep doodt alle bacteriën die mee-eters en acne veroorzaken, dankzij de eiwitten die het bevat. Geitenmelkzeep verwijdert bacteriën die zich op uw huid kunnen vormen, helpt de poriën van uw huid strakker te maken en zorgt ervoor dat uw huid er jonger dan ooit uitziet.

Het is zeer effectief bij de behandeling van huidziekten zoals eczeem en schimmel. De pH-waarde van geitenmelk vernietigt de chemicaliën en bacteriën op de huid. Tegelijkertijd voorkomt geitenmelk met alfahydroxyzuur huidkanker door de huid te helpen dode huidcellen te verwijderen.

Geitenmelkzeep, met zijn rijke vitamine A-gehalte, helpt de huid te reinigen van dode huidcellen. Geitenmelk helpt de droge huid te hydrateren met zijn rijke inhoud. Als uw huid allergische reacties vertoont op normale zepen, kunt u gemakkelijk natuurlijk geproduceerde geitenmelkzeep gebruiken.

Inhoud:

Geitenmelk, Pure Olijfolie, Zuiver Water, Zout, Bijtende (natriumhydroxide)

 

In 1920 begon onze grootvader Mehmet Sabuni met de productie van pure olijfoliezeep in Zuidoost-Anatolië. Tegenwoordig zet het zijn productie voort met pure olijfolie die is verkregen uit biologische olijven die zijn verzameld uit de regio van de derde generatie in Zuidoost-Anatolië. Sinds 1920 wordt er geproduceerd zonder enige verandering in productieprocessen. Onze ZEYTUNOIL-zepen, die zijn geproduceerd met biologische producten, bevatten op geen enkele manier aardolieproducten, synthetische hulpstoffen, dierlijke vetten.

The Soap Factory Bentoniet Zeep


We hebben twee soorten klei gecombineerd die krachtige effecten hebben in dezelfde zeep. Het belangrijkste kenmerk van bentonietklei is dat het volledig negatief ionengeladen is. Op deze manier trekt het zware metalen en giftige stoffen aan die zich in de huid hebben opgehoopt en zorgt ervoor dat ze worden verwijderd. Het is een zeep met natuurlijke exfoliërende eigenschappen. Als je op zoek bent naar een reiniger die je huid niet uitdroogt en ook goed is voor het verwijderen van acne en puistjes, dan is deze zeep iets voor jou!

Verschillende geneeskrachtige kleien, zoals bentoniet en kaolienklei, produceren elektrische ladingen wanneer ze worden gemengd met water. Deze negatieve ladingen binden zich aan de positieve delen van de toxines. Bij dit proces komen de mineralen vrij die de huid nodig heeft. Dit neutraliseert de zure huid door het pH-spectrum te reguleren.


100% natuurlijk

Kruideninhoud

Handgemaakt

Koud proces

Milieuvriendelijke productie

Traditionele methode

 

Het is 100% handgemaakt en natuurlijk. Het bevat geen SLES, parabenen, alcohol, kleurstoffen, dierlijke producten, gelatine, EO.


5% onverzeepte olie wordt toegevoegd. Met de "superfatting"-methode, het proces waarbij meer olie in de zeep wordt gedaan dan normaal, zijn de hydraterende en voedende eigenschappen van de zeep verbeterd.
Brengt de pH-waarde van de huid in evenwicht.
Bentoniet en kaolienklei helpen de huid te ontgiften.
Het aluminiumoxide in de klei dringt diep door in de poriën en verwijdert vuil, talgresten en giftige stoffen.
In tegenstelling tot veel reinigingsproducten, ontneemt klei de huid niet van vocht en reinigt deze zeer zacht.
Het belangrijkste kenmerk van bentonietklei is dat het de bloedcirculatie versnelt en de huid voedt.
De mineralen in deze natuurlijke zeep ondersteunen ook de regeneratie van de huid.
Kleizepen zijn een redder voor acne en acne-gevoelige huidtypes die in het algemeen last hebben van overmatige vettigheid.
U kunt huidveroudering vertragen door uw huid dagelijks te reinigen met natuurlijke verzorgingszepen in plaats van deze te reinigen met chemicaliën-bevattende gels.

 

Gebruik: Het kan elke dag of om de dag worden gebruikt, afhankelijk van hoe vet je huid is.
Schuim de zeep in je handen en breng het gezicht met cirkelvormige bewegingen aan. Spoel vervolgens af met veel water. Hydrateer je huid met een goede vochtinbrengende crème.
Geschikt voor het reinigen van lichaam en haar.
Vermijd contact met de ogen.
Buiten bereik van kinderen houden.
Niet gebruiken op geïrriteerde of geboende gebieden.
Test voor gebruik op een klein deel van uw huid op eventuele allergische reacties. Als u een allergische reactie of een onverwacht effect ervaart, stop dan onmiddellijk met het gebruik. Raadpleeg zo nodig een arts.

 

Conditie: Op een schone en droge plaats bewaren.Het mag niet worden blootgesteld aan direct zonlicht.Houd het stuk zeep tussen elk gebruik droog om de levensduur te verlengen.


Ingrediënten: Olijfolie, kokosolie, palmolie, palmaat, natriumhydroxide, shea-olie, amandelolie, ricinusolie, klei, parfum

 

 

 

 

The Soap Factory Druivenpitten ZeepDruivenpit wordt in de medische literatuur vaak genoemd vanwege zijn antioxiderende werking. Daarom is het een goede huidreiniger. Het bevat een grote hoeveelheid vitamine E. Vitamine E is een van de basisbehoeften van de huid. De vitamine E in druivenpitolie is bijna twee keer zo groot als vitamine E in het gehalte aan olijfolie.

Druivenpitolie versterkt het haar. Het draagt ​​ook bij aan de haargroei dankzij de vitamine E en het linolzuur dat het bevat. Om het meeste effect van de zeep te hebben, hebben we extra vitamine E aan het product toegevoegd. Deze zeep, die verbluffende resultaten oplevert in haarverzorging, is effectief genoeg om te wedijveren met de duurste haarshampoos!


100% natuurlijk

Kruideninhoud

Handgemaakt

Koud proces

Milieuvriendelijke productie

Traditionele methode

 

Het is 100% handgemaakt en natuurlijk. Het bevat geen SLES, parabenen, alcohol, kleurstoffen, dierlijke producten, gelatine, EO.
5% onverzeepte olie wordt toegevoegd. Met de "superfatting"-methode, het proces waarbij meer olie in de zeep wordt gedaan dan normaal, zijn de hydraterende en voedende eigenschappen van de zeep verbeterd.
Brengt de pH-waarde van de huid in evenwicht.
Het bevat een hoog gehalte aan vitamine E en omega 3, omega 6 en omega 9 vetzuren.
Antioxidanten in druivenpitten zorgen voor een ontgiftende werking op de huid en verwijderen het opgehoopte vet en enzymen onder de huid.
Het heeft hydraterende eigenschappen voor de huid. Het is een zeep die gemakkelijk kan worden gebruikt door mensen met een droge huid.
Het heeft licht samentrekkende en antiseptische eigenschappen. Het helpt de huid te herstellen. Dankzij de antioxiderende eigenschappen voorkomt het verstopping van de poriën.
Dankzij het linolzuur in de druivenpit biedt het bescherming tegen acne, puistjes en huidontstekingen die op de huid kunnen ontstaan.
Het helpt de schadelijke effecten van de zon te verminderen.
Dankzij de vitamine E, linolzuur, eiwitten en mineralen die het bevat, voedt het het haar en de hoofdhuid.
Het draagt ​​bij aan het versnellen van de haargroei. Het verzacht het haar.
Omdat het een extreem goede vochtinbrengende crème is, hydrateert het de hoofdhuid en voorkomt het de vorming van roos.

 

Gebruik: Geschikt voor alle huidtypes. Het kan ook worden gebruikt op een zeer droge en gevoelige huid.

Het is geschikt voor veelvuldig gebruik. Irriteert de huid niet.
Schuim de zeep in je handen en breng het gezicht met cirkelvormige bewegingen aan. Spoel vervolgens af met veel water. Hydrateer je huid met een goede vochtinbrengende crème.
Schuim in je haar en spoel uit met veel water. Herhaal het proces 2 keer.
Voor een beter effect, bevochtig je haar 2 uur voor het baden met The Soap Factory Coconut Oil.
Gebruik in de badkamer in plaats van douchegel voor een gezondere huid.
Het is alleen voor uitwendig gebruik.
Niet gebruiken op geïrriteerde of met was behandelde gebieden.
Test voor gebruik op een klein deel van uw huid op eventuele allergische reacties. Als u een allergische reactie of een onverwacht effect ervaart, stop dan onmiddellijk met het gebruik. Raadpleeg zo nodig een arts.

Op een schone en droge plaats bewaren.
Het mag niet worden blootgesteld aan direct zonlicht.
Houd het stuk zeep tussen elk gebruik droog om de levensduur te verlengen.


Ingrediënten: 
Olijfolie, kokosolie, palmolie, shea-olie, palmaat, natriumhydroxide, amandelolie, ricinusolie, vitamine E, druivenpitolie, parfum

 

 

The Soap Factory Collageen Zeep

 

Collageen is een belangrijk eiwit dat ongeveer een derde van het totale eiwit in het lichaam uitmaakt. In zijn eenvoudigste vorm is collageen als een lijm in ons lichaam. Het zorgt ervoor dat cellen en weefsels bij elkaar blijven en de lichaamsstructuur op een gezonde manier behouden blijft. Daarom is het van groot belang.

Naarmate we ouder worden, vertraagt ​​de productie van collageen in ons lichaam. De huid begint aanvullend collageen van buitenaf nodig te hebben. Collageen is het belangrijkste eiwit dat de huid jong en gezond houdt. Door vitamine C aan collageen toe te voegen, hebben we deze zeep ontwikkeld die een hoog niveau van zorg voor de huid biedt. Onze zeep met collageen en vitamine C regenereert de huidcellen en voorkomt de vorming van rimpels.

100% natuurlijk

Kruideninhoud

Handgemaakt

Koud proces

Milieuvriendelijke productie

Traditionele methode

 

5% onverzeepte olie wordt toegevoegd. Met de "superfatting"-methode, het proces waarbij meer olie in de zeep wordt gedaan dan normaal, zijn de hydraterende en voedende eigenschappen van de zeep verbeterd.
Brengt de pH-waarde van de huid in evenwicht.
Het is een van de aanbevolen zepen voor de dagelijkse reiniging van de huid. Het verwijdert alle olie en vuil van de huid, inclusief make-upresten.
Collageen in zijn inhoud helpt bij het bestrijden van de tekenen van veroudering.
Tijdens het reinigen fungeert collageen als een bouwsteen door de huid binnen te dringen. Het helpt het verlaagde collageengehalte te verhogen.
Verhoogt de elasticiteit van de huid. De huidbarrière wordt sterker en bestand tegen de schadelijke stoffen zoals UV-stralen.
Vitamine C is de belangrijkste vitamine die helpt om het collageen in het huidweefsel te verhogen. Samen met collageen biedt het volledige bescherming aan de huid.
Vitamine C helpt huidbeschadigingen te herstellen en geeft de huid een stralende uitstraling.
Het is een effectieve keuze voor anti-aging verzorging.
U kunt huidveroudering vertragen door uw huid dagelijks te reinigen met natuurlijke verzorgingszepen in plaats van met chemicaliën bevattende gels.

Gebruik: Geschikt voor alle huidtypes. Het kan ook worden gebruikt op een zeer droge en gevoelige huid.

Het is geschikt voor veelvuldig gebruik. Irriteert de huid niet.
Schuim de zeep in je handen en breng het gezicht met cirkelvormige bewegingen aan. Spoel vervolgens af met veel water. Hydrateer je huid met een goede vochtinbrengende crème.
Schuim in je haar en spoel uit met veel water. Herhaal het proces 2 keer.
Voor een beter effect, bevochtig je haar 2 uur voor het baden met The Soap Factory Coconut Oil.
Gebruik in de badkamer in plaats van douchegel voor een gezondere huid.
Het is alleen voor uitwendig gebruik.
Vermijd contact met de ogen.
Buiten bereik van kinderen houden.
Niet gebruiken op geïrriteerde of met was behandelde gebieden.
Test voor gebruik op een klein deel van uw huid op eventuele allergische reacties. Als u een allergische reactie of een onverwacht effect ervaart, stop dan onmiddellijk met het gebruik. Raadpleeg zo nodig een arts.

 

Conditie: Op een schone en droge plaats bewaren.Het mag niet worden blootgesteld aan direct zonlicht.Houd het stuk zeep tussen elk gebruik droog om de levensduur te verlengen.

 

Ingrediënten: Olijfolie, kokosolie, palmolie, palmaat, natriumhydroxide, shea-olie, amandelolie, ricinusolie, collageen, vitamine C, parfumThe Soap Factory Roze Klei Zeep

 

Klei is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren zoals rood, groen, blauw, grijs, roze, geel en wit. Elke klei heeft zijn eigen mineralen en actieve enzymen, en het is dit gehalte dat de klei zijn unieke kleur geeft. Kleien zijn effectief in het bestrijden van huidproblemen zoals acne en een droge huid, en ze laten de huid er ook jonger uitzien.

Kleien met verschillende eigenschappen worden aanbevolen voor verschillende huidtypes. Roze klei is het type klei dat wordt aanbevolen voor de droge en gevoelige huid vanwege de zachte structuur. Hoewel roze klei, die rijk is aan sporenelementen, over het algemeen als masker wordt gebruikt, is het een beetje moeilijk om het op deze manier te gebruiken. In plaats van maskers te maken, is het praktischer en effectiever om te profiteren van de roze klei met deze zeep, die ook een verscheidenheid aan heilzame plantaardige oliën bevat.


100% natuurlijk

Kruideninhoud

Handgemaakt

Koud proces

Milieuvriendelijke productie

Traditionele methode

 

Het is 100% handgemaakt en natuurlijk. Het bevat geen SLES, parabenen, alcohol, kleurstoffen, dierlijke producten, gelatine, EO.
5% onverzeepte olie wordt toegevoegd. Met de "superfatting"-methode, het proces waarbij meer olie in de zeep wordt gedaan dan normaal, zijn de hydraterende en voedende eigenschappen van de zeep verbeterd.
Brengt de pH-waarde van de huid in evenwicht.
Kleizepen hebben ongelooflijke voordelen voor de huid, omdat ze veel mineralen bevatten.
In tegenstelling tot andere kleisoorten is roze klei een natuurlijke reiniger die gebruikt kan worden op een droge en gevoelige huid.
Het is de meest geschikte kleisoort om te gebruiken voor een babyzachte huid.
Roze klei is rijk aan sporenelementen, waarvan de hoeveelheid zeer klein is in het lichaam. Het heeft een rustgevende en herstellende werking.
The Soap Factory Pink Clay Soap absorbeert overtollig talg dat wordt afgescheiden door de talgklieren en zuivert de huid van overtollig talg.
Het helpt de poriën te verkleinen en voorkomt de vorming van mee-eters.
Het laat de huid er steviger uitzien.
Roze klei kan een lichte roze kleur op de huid veroorzaken. Daarom wordt aanbevolen om voor het slapengaan en 's avonds te gebruiken en af ​​te spoelen met veel water.
U kunt huidveroudering vertragen door uw huid dagelijks te reinigen met natuurlijke verzorgingszepen in plaats van met chemicaliën bevattende gels.

 

Gebruik: Geschikt voor alle huidtypes. Het kan ook worden gebruikt op een zeer droge en gevoelige huid.Het is geschikt voor veelvuldig gebruik. Irriteert de huid niet.Schuim de zeep in je handen en breng het gezicht met cirkelvormige bewegingen aan. Spoel vervolgens af met veel water. Hydrateer je huid met een goede vochtinbrengende crème.

Schuim in je haar en spoel uit met veel water. Herhaal het proces 2 keer.
Voor een beter effect, bevochtig je haar 2 uur voor het baden met The Soap Factory Coconut Oil.
Gebruik in de badkamer in plaats van douchegel voor een gezondere huid.

Het is alleen voor uitwendig gebruik.
Vermijd contact met de ogen.
Buiten bereik van kinderen houden.
Niet gebruiken op geïrriteerde of met was behandelde gebieden.
Het is geen medicijn.
Test voor gebruik op een klein deel van uw huid op eventuele allergische reacties. Als u een allergische reactie of een onverwacht effect ervaart, stop dan onmiddellijk met het gebruik. Raadpleeg zo nodig een arts.


Conditie: Op een schone en droge plaats bewaren.Het mag niet worden blootgesteld aan direct zonlicht.Houd het stuk zeep tussen elk gebruik droog om de levensduur te verlengen.

 

Ingrediënten: Olijfolie, kokosolie, palmolie, natriumhydroxide, shea-olie, amandelolie, ricinusolie, klei, parfum

The Soap Factory Citroen - Eucalyptus - Papaverzeep Zeep

Het belangrijkste voordeel van het gebruik van zeep met papaver en citroen is dat de zeep de huid exfolieert. Een huid die zijn elasticiteit verliest en begint te barsten, stoort iedereen. Een niet-irriterend peelingproduct op natuurlijke basis is de beste oplossing om de huid te verzachten en te vernieuwen. Onze citroen-, eucalyptus- en papaverzeep is een van de beste keuzes voor het exfoliëren van het hele lichaam, inclusief het gezicht.

Bovendien geeft deze zeep je overdag energie omdat de geur van citroen en eucalyptus de geest alert houdt. De geur die met de zeep vrijkomt, vult de badkamer en zorgt voor een aromatherapie-effect. Van eucalyptusaroma is bekend dat het de sinussen opent.


100% natuurlijk

Kruideninhoud

Handgemaakt

Koud proces

Milieuvriendelijke productie

Traditionele methode

Het is 100% handgemaakt en natuurlijk. Het bevat geen SLES, parabenen, alcohol, kleurstoffen, dierlijke producten, gelatine, EO.
5% onverzeepte olie wordt toegevoegd. Met de "superfatting"-methode, het proces waarbij meer olie in de zeep wordt gedaan dan normaal, zijn de hydraterende en voedende eigenschappen van de zeep verbeterd.
Brengt de pH-waarde van de huid in evenwicht.
Papaverzaad werkt als een goede vochtinbrengende crème voor de huid. Linoleenzuur in maanzaad versterkt de bouwstenen van de huid.
Papaverzaad helpt, samen met citroenolie, het brandende gevoel en eventuele jeuk op de huid te verminderen.
Papaverzaad exfolieert de droge huid of dode huidcellen en verfrist je huid.
Vitamine C in citroenschil werkt als een krachtige antioxidant.
Citroenextracten helpen rimpels en fijne lijntjes te verminderen. Door grote poriën te verkleinen, regelt het de talg die door de huid wordt geproduceerd.
Citroen is een krachtig reinigingsmiddel. Het zuur in citroen zorgt voor een krachtige en langdurige reiniging.
Het zuivert de huid en helpt bij het creëren van een helder en stralend uiterlijk op de huid.
Eucalyptusolie is rustgevend en ontspannend, dus eucalyptuszeep is perfect voor douches en baden na het sporten.
Het inhaleren van de oliën in eucalyptus- en citroenzeep helpt bij het verlichten van verstopte neus en kalm hoesten.
Eucalyptus in zeep is een natuurlijk bestrijdingsmiddel; helpt tegen luizen. Daarom kan het ook worden gebruikt voor het reinigen van het haar.


Gebruik: 
Geschikt voor alle huidtypes. Het kan ook worden gebruikt op een zeer droge en gevoelige huid.

Het is geschikt voor veelvuldig gebruik. Irriteert de huid niet.
Schuim de zeep grondig over het hele lichaam. Scrub het hele lichaam met The Soap Factory Natural Loofah.

Gebruik elke dag totdat uw teint verbetert.
Voor gezichtsverzorging de zeep opschuimen en dit schuim goed op je gezicht verdelen. Wacht 1-2 minuten en spoel je gezicht grondig af.
Schuim in je haar en spoel uit met veel water. Herhaal het proces 2 keer.
Het is alleen voor uitwendig gebruik.
Vermijd contact met de ogen.
Buiten bereik van kinderen houden.
Vermijd contact met de ogen.
Niet gebruiken op geïrriteerde of in de was gezette gebieden.

Het is geen medicijn.
Test voor gebruik op een klein deel van uw huid op eventuele allergische reacties. Als u een allergische reactie of een onverwacht effect ervaart, stop dan onmiddellijk met het gebruik. Raadpleeg zo nodig een arts.Conditie: Op een schone en droge plaats bewaren. Het mag niet worden blootgesteld aan direct zonlicht. Houd het stuk zeep tussen elk gebruik droog om de levensduur te verlengen.


Ingrediënten: Olijfolie, kokosolie, shea-olie, palmaat, natriumhydroxide, amandelolie, ricinusolie, maanzaadolie, parfum

The Soap Factory Houtskool Zeep

Huidverzorgingsproducten met houtskool worden elke dag populairder. Dit komt omdat steenkooldeeltjes schadelijke stoffen kunnen vasthouden om ze te elimineren. Daarom is het mogelijk om houtskool te vinden in veel schoonmaakproducten, van tandpasta tot shampoo.

Door houtskool aan zeep toe te voegen, hebben we een effectieve en natuurlijke optie voor huid- en haarverzorging gecreëerd. Het meest opvallende kenmerk van actieve kool in huidverzorging is dat het goed is voor acne. Gebruikerservaringen laten zien dat wanneer een goede actieve koolzeep regelmatig wordt gebruikt, dit buitengewoon gunstig is voor acne-gevoelige huiden.


100% natuurlijk

Kruideninhoud

Handgemaakt

Koud proces

Milieuvriendelijke productie

Traditionele methode

Het is 100% handgemaakt en natuurlijk. Het bevat geen SLES, parabenen, alcohol, kleurstoffen, dierlijke producten, gelatine, EO.
5% onverzeepte olie wordt toegevoegd. Met de "superfatting"-methode, het proces waarbij meer olie in de zeep wordt gedaan dan normaal, zijn de hydraterende en voedende eigenschappen van de zeep verhoogd.
The Soap Factory Houtskoolzeep absorbeert en verwijdert overtollig talg samen met het vuil op de huid. Het draagt ​​bij aan de oliebalans van de huid en egaliseert de teint.
Het is de vijand van de mee-eters. Het voorkomt de vorming van nieuwe mee-eters en verwijdert de bestaande.
Het is ook effectief in het verwijderen van dode cellen, waardoor een schone en gladde huid ontstaat.
Het helpt niet alleen om gifstoffen van de huid te verwijderen, maar verwijdert ook vuil van de huid.
Het reinigt verstopte poriën, verkleint poriën en laat de huid ademen.
Enerzijds verandert het de vette huid in een gladde huid, anderzijds hydrateert en voedt het de droge huid. Het is ook geschikt voor gevoelige huidtypes. Het is goed voor huidgevoeligheden en uitslag op het gezicht.
Bij gebruik onder de douche heeft het een verstevigend effect voor het hele lichaam. Het verhelpt een slappe huid.
Probeer ook houtskoolzeep voor haar. Je zult het effect dat het creëert op rooshaar niet geloven.
Het reinigt de hoofdhuid volledig en verwijdert al het vuil.

 

Gebruik: Geschikt voor alle huidtypes. Het kan ook worden gebruikt op een zeer droge en gevoelige huid. Het is geschikt voor veelvuldig gebruik. Irriteert de huid niet. Gebruik elke dag totdat uw teint verbetert.
Voor gezichtsverzorging schuimt u de zeep en verdeelt u dit schuim goed over uw gezicht. Wacht 1-2 minuten en spoel je gezicht grondig af. Schuim in je haar en spoel af met veel water. Herhaal het proces 2 keer.

Gebruik in de badkamer in plaats van douchegel voor een gezondere huid.
Het is alleen voor uitwendig gebruik.
Vermijd contact met de ogen.
Buiten het bereik van kinderen houden.
Niet gebruiken op geïrriteerde of gewaxte plekken.

Het is geen medicijn.
Test voor gebruik op een klein deel van uw huid op eventuele allergische reacties. Als u een allergische reactie of een onverwacht effect ervaart, stop dan onmiddellijk met het gebruik. Raadpleeg indien nodig een arts.

 

Conditie: Bewaar op een schone en droge plaats.
Het mag niet worden blootgesteld aan direct zonlicht.
Houd het stuk zeep tussen elk gebruik droog om de levensduur te verlengen.

 

Ingrediënten: Olijfolie, kokosolie, palmolie, shea-olie, palmaat, natriumhydroxide, amandelolie, ricinusolie, koolstof, parfum

 

 

Welkom in de zeepwereld van The Soap Factory,daar waar ze zeep zien als een waar kunstwerk. Ontworpen met etherische oliën van natuurlijke ingrediënten die speciaal zijn samengesteld voor elk haar- en huidtype.

Geitenmelk is een onmisbare ingrediënten in de cosmetische industrie. Dit komt door zijn gelijkenis met de wonderbaarlijke aspecten van moedermelk.

De Soap Factory Geitenmelkzeep is 100% handgemaakt en koudgeperst waardoor de vitamines en mineralen zorgvuldig bewaard zijn gebleven. Gemaakt met verse geitenmelk zonder toevoegingen en een hoge vitamine A gehalte.

✅ De Geitenmelkzeep, is een van de meest populaire zepen in onze serie

✅ Intense hoge vitamine A en mineralen gehalte

Herstelt de verloren elasticiteit en collageen van de huid

✅ Het heeft huidverjongende eigenschappen

✅ Het helpt de huidskleur in balans te brengen.

✅ Bestrijd mee-eters

✅ Anti-aging

 

Ingrediënten:
Kokosolie, palmolie, katoenzaadolie, zonnebloemolie, natriumhydroxide, geitenmelk, olijfolie, ricinusolie, parfum

The Soap Factory Argan Zeep


Welkom in de zeepwereld van The Soap Factory, waar we zeep zien als een waar kunstwerk. Ontworpen met etherische oliën van natuurlijke ingrediënten die speciaal zijn samengesteld voor elk haar- en huidtype.


De Argan Soap is handgemaakt, 100% natuurlijk en een bron van vitamines en mineralen voor de huid en haar. De zeep bevat arganolie die afkomstig is van onbewerkte argan noten van de arganboom, Argania Spinosa. Dankzij de natuurlijke extracten en de unieke formule is het een herstellend middel dat zowel bescherming als voeding en verzorging voor de huid biedt.


Argan zeep eigenschappen:

✅ 100% koudgeperst en natuurlijk

✅ Exfolieert de huid op een natuurlijke wijze

✅ Helpt beschadigt haar en huid te herstellen

✅ Bevordert celvernieuwing door zijn hoge antioxidantgehalte

✅ Geeft een onmisbaar effect voor een gladde huid en zijdezacht haar

✅ Hoog vitamine E-gehalte voedt en beschermt de huid en hoofduid

✅ Hoog Omega 9-gehalte voor een betere weerstand en elasticiteit van de haar en huid

✅ Brengt talg in evenwicht, een natuurlijke olie die door de huid wordt aangemaakt

 

Ingrediënten:
Kokosolie, palmolie, zonnebloemolie, katoenzaadolie, natriumhydroxide, olijfolie, ricinusolie, arganolie, parfum

The Soap Factory Ezelinnenmelk zeep


Welkom in de zeepwereld van The Soap Factory,daar waar ze zeep zien als een waar kunstwerk. Ontworpen met etherische oliën van natuurlijke ingrediënten die speciaal zijn samengesteld voor elk haar- en huidtype.


Ezelinnenmelk zeep bestaat al duizenden jaren en staat bekend als het allereerste beautyritueel dat werd beschreven. De Egyptische koningin Cleopatra gaf de voorkeur aan de rijke, voedzame ezelinnenmelk voor haar beroemde melkbad. Ezelinnenmelk heeft een mild exfoliërend effect, verzacht de huid en beschermt de huid tegen irritatie en uitdroging.

De Soap Factory Ezelinnenmelkzeep is 100% handgemaakt en koudgeperst waardoor de vitamines en mineralen zorgvuldig bewaard zijn gebleven. Gemaakt met verse ezelinnen melk zonder toevoegingen en een hoge vitamine A gehalte.


Ezelinnenmelk zeep eigenschappen:

✅ Intense hoge vitamine A, E en mineralen gehalte

✅ Herstelt de verloren elasticiteit en collageen van de huid

✅ Het heeft huidverjongende eigenschappen

✅ Het helpt de huidskleur in balans te brengen.

✅ Bestrijd mee-eters

✅ Anti-aging

 

Dankzij de vitamines A, B, C, E en de mineralen calcium, magnesium, zink, fosfor, natrium en magnesium in zijn inhoud, is het een zeep die koninginnen waardig is.Ingrediënten:
Kokosolie, palmolie, katoenzaadolie, zonnebloemolie, natriumhydroxide, ezelinnenmelk, olijfolie, ricinusolie, parfum

The Soap Factory Lavendel zeep


Welkom in de zeepwereld van The Soap Factory,daar waar ze zeep zien als een waar kunstwerk. Ontworpen met etherische oliën van natuurlijke ingrediënten die speciaal zijn samengesteld voor elk haar- en huidtype.


Lavendelzeep met een innovatieve twist met van lavendelolie-extracten en gedroogde lavendelbloemen, maak het een onderdeel van je aromatherapieroutine en ervaar de rust van lavendel! De lavendelplant is een prachtige plant, heilzaam voor de huid, ruikt fantastisch en kan de geestelijke gesteldheid bevorderen. Om deze redenen heeft The Soap Factory deze biologische lavendelzeep ontwikkelt.

 

Lavendel zeep eigenschappen:

✅ 100% koudgeperst en natuurlijk

✅ Bevordert huidgenezing

✅ Natuurlijk ontsmettingsmiddel

✅ Voorkomt ontstekingen en infecties

✅ Natuurlijk hydraterend effect

✅ Lichaam balancerende eigenschappen

✅ Exfolieert de huid op een natuurlijke wijze

✅ Geeft een onmisbaar effect voor een gladde huid

✅ Hoog vitamine E-gehalte helpt tegen huidveroudering

✅ Verlicht hoofdpijn en vermindert stres door aromatische therapie.

 

Ingrediënten:
Kokosolie, palmolie, zonnebloemolie, katoenzaadolie, natriumhydroxide, olijfolie, ricinusolie, lavendelolie

 

The Soap Factory Natuurlijke Nigella Olie Zeep | Zwartzaad Olie


Welkom in de zeepwereld van The Soap Factory,daar waar ze zeep zien als een waar kunstwerk. Ontworpen met etherische oliën van natuurlijke ingrediënten die speciaal zijn samengesteld voor elk haar- en huidtype.

The Soap Factory Nigella zeep is 100% handgemaakt en koudgeperst. Hierdoor worden de medicinale extracten van de zwarte nigella zaad, ook wel bekend als 'Black Habbe' volledig behouden. Nigella olie wordt gewonnen uit zaden van de Nigella plant. Nigella olie bevat de onverzadigde vetzuren Omega 3, 6 en 9 en is rijk aan essentiële onverzadigde vetzuren, aminozuren, vitaminen en anti-oxidanten. Staat ook bekend als black seed oil, zwartzaadolie en zwarte komijn olie.Nigella Olie Zeep Eigenschappen:


✅ Verzorgt ​droog en geïrriteerde huid

✅ Rijk aan onverzadigde vetzuren

✅ Verzacht, en voedt droge huid en hoofdhuid

✅ Koudgeperste olie zaden van de Nigella Sativa plant

✅ Biedt een hoogwaardige verzorging dankzij zijn intense vitamine-extract en hoog kaliumgehalte.

✅ Geen petrochemische bewerkingen of ingrediënten (paraffine, siliconen, PEG en PPG)

 

Ingrediënten: Kokosolie, palmolie, zonnebloemolie, katoenzaadolie, natriumhydroxide, olijfolie, ricinusolie, zwarte komijnolie, parfum

The Soap Factory Olijfolie zeep

Welkom in de zeepwereld van The Soap Factory,daar waar ze zeep zien als een waar kunstwerk. Ontworpen met etherische oliën van natuurlijke ingrediënten die speciaal zijn samengesteld voor elk haar- en huidtype.

Geproduceerd met pure natuurlijke olijfolie waardoor de antioxidanten en huidverjongende werkstoffen volledig benut worden. Geschickt voor de normale, gevoelige en problematische huid. De olijfoliezeep bestaat uitsluitend uit olijfolie, waardoor deze de droge huid voedt, versterkt, hydrateert en kalmeert.


Olijf Olie zeep eigenschappen:

✅ Het voedt en reinigt de huid danzij zijn hoge vitamine E-gehalte

✅ Dankzij de antiseptische eigenschappen bestrijdt het acneproblemen.

✅ Het verkleint poriën door zijn intense minerale extracten

✅ Maakt de huid fluweel zacht

✅ Voor zacht en gezond glanzend haar kun je ook kiezen voor The Soap Factory Olijfolie Zeep

✅ Het voedt de haarcellen door de genezende extracten van natuurlijke olijfolie

✅ Het laat de poriën in de hoofdhuid ademen

✅ Het dringt door in de structuur van het haar, waardoor elk haar er voller uitziet

 

Ingrediënten:
Kokosolie, palmolie, zonnebloemolie, katoenzaadolie, natriumhydroxide, olijfolie, ricinusolie, parfum

The Soap Factory Tea Tree zeep


Welkom in de zeepwereld van The Soap Factory, daar waar ze zeep zien als een waar kunstwerk. Ontworpen met etherische oliën van natuurlijke ingrediënten die speciaal zijn samengesteld voor elk haar- en huidtype.


Gemaakt met pure natuurlijk tea tree olie om de talgproductie te balanceren. Onze Tea Trea Soap Bar heeft van nature een antischimmel, anltimicrobiëlel- en antiseptische eigenschappen. Deze zeep is 100% handgemaakt en natuurlijk!


Tea Tree zeep eigenschappen:

✅ Tea tree zeep heeft krachtige antioxidanten

✅ Het is heeft zich bewezen als een anti-acne product

✅ Het bevordert het immuunsysteem.

✅ Het bestrijdt acneproblemen, vooral tijdens de adolescentie

✅ Het vermindert het uiterlijk van littekens veroorzaakt door acne en puistjes

✅ Het herstelt de huid in cellulaire zin.

 

Ingrediënten:
Kokosolie, palmolie, zonnebloemolie, katoenzaadolie, natriumhydroxide, olijfolie, ricinusolie, tea tree olie

The Soap Factory Natuurlijk Honing Haver ZeepWelkom in de zeepwereld van The Soap Factory,daar waar ze zeep zien als een waar kunstwerk. Ontworpen met etherische oliën van natuurlijke ingrediënten die speciaal zijn samengesteld voor elk haar- en huidtype.


Honing en haver bevatten eiwitten en nuttige polysachariden. Op deze manier helpt het om een ​​natuurlijke beschermingsbarrière op de huid te vormen. Het draagt ​​bij aan het transport van alle vitamines en mineralen van echte honing en havermout naar je huid. U zult genieten van het gevoel van zachtheid dat de formule rijk aan vitamine E uw huid geeft. Als we zouden worden gevraagd om de top 5 zepen uit onze lijst te kiezen, zou Honey Oat Soap er een van zijn.

 

De Soap Factory Silk Series Honey Oat zeep is handgemaakt. Bevat 100% plantaardige olie en natuurlijke ingrediënten. Het wordt geproduceerd zonder een warmtebehandeling toe te passen. Op deze manier biedt het een hoog niveau van voordelen op het gebied van vitamines en mineralen van het Honing Havermengsel.

100% natuurlijk Alleen gemaakt met plantaardige oliën Handgemaakt Geproduceerd door koude procesmethode; Milieuvriendelijke productie.

 

Honing Haver Zeep Eigenschappen:  

✅ Het exfoliërende effect van haver bestrijdt oneffenheden op het huidoppervlak.

✅ Het helpt om een ​​fluweelzachte textuur op de huid te krijgen.

✅ Het versnelt de regeneratie van dode huidcellen op de huid.

✅ Honing draagt ​​bij aan de voeding van de nieuw gevormde frisse huid.

✅ De extra voedende werking van honing versnelt de regeneratie van de huid.

✅ Het biedt een zachte en intensieve verzorging met zijn niet-irriterende textuur.

✅ Het biedt een ervaring die zeer dicht in de buurt komt van de resultaten die worden verkregen met dure verzorgingssets.

✅ Dankzij de antimicrobiële eigenschappen bestrijdt het acne en acneproblemen.


Gebruik:

✅ Geschikt voor reiniging van gezicht, haar en het hele lichaam.

✅ Dankzij de onvervalste en pure structuur biedt het een veilig gebruik voor alle gezinsleden, ongeacht volwassenen, kinderen en baby's.

✅ Het kan veilig worden gebruikt op droge, gevoelige, vette, gemengde en rijpe huidtypes.

✅ Het moet regelmatig worden gebruikt gedurende ten minste 3-4 weken om effectief te zijn op haar en huid.


Advies:

✅ Bij gebruik door schuimen met The Soap Factory Natural Pumpkin Fibre Bath Scrub, vertoont het een diep reinigend effect.

✅ Het lichaam wordt zachtjes gewreven door in te schuimen op de scrub.

✅ 2 dagen per week is ideaal voor vezelgebruik.

✅ In geval van een allergische reactie of een onverwacht effect, moet het gebruik onmiddellijk worden stopgezet. De dichtstbijzijnde arts moet worden geraadpleegd.

 

Ingrediënten: Kokosolie, palmolie, zonnebloemolie, katoenzaadolie, natriumhydroxide, olijfolie, ricinusolie, haver, honing, parfum

 

The Soap Factory rijstzemelenzeep

 

Welkom in de zeepwereld van The Soap Factory,daar waar ze zeep zien als een waar kunstwerk. Ontworpen met etherische oliën van natuurlijke ingrediënten die speciaal zijn samengesteld voor elk haar- en huidtype.


100% handgemaakt en plantaardig. Het is gemaakt met behulp van het koude proces. Het is geschikt voor dagelijks gebruik in de badkamer, voor hand- en gezichtsreiniging.


Er wordt gezegd dat Aziatische vrouwen een gladde en vlekkeloze huid hebben dankzij de effecten van rijstwater en rijstzemelenolie. Geleid door deze overtuiging hebben we rijstzemelenoliezeep geproduceerd die vlekken verwijdert, de huidskleur egaliseert en de huid helderder maakt.

De natuurlijke en heilzame oliën in deze zeep worden gecombineerd door de innovatieve aanpak van The Soap Factory en hun effecten bereikten het hoogste niveau.

Rijstzemelenolie, die vitamines en mineralen bevat die het lichaam nodig heeft, kan worden gebruikt in zowel huid- als haarverzorging.

De zuivere minerale extracten die erin zitten, hebben de eigenschap de huid te verlichten. Het egaliseert de oneffenheden en de huidskleur.


Bevat geen parabenen, SLS en synthetische stoffen. Geschikt voor alle huidtypes.

 

✅ Dankzij de pure minerale extracten in de inhoud helpt het de huidskleur in evenwicht te brengen.


✅ Het helpt de huid er helderder en stralender uit te zien.


✅ Helpt poriën te verkleinen.
Verzacht de textuur van de huid en maakt deze glad.


✅ Het helpt de vochtbalans van de huid op peil te houden.

 

Gebruik: Bij gebruik door schuimen met The Soap Factory Natural Loofahs, vertoont het een diep reinigend effect.
Het lichaam wordt zachtjes gewreven door schuim op de luffa.
2 dagen per week is ideaal voor gebruik van loofah.
Geschikt voor het reinigen van gezicht, haar en het hele lichaam.
Het kan veilig worden gebruikt op alle huidtypes, droog, gevoelig, vettig en gecombineerd.
Het moet gedurende minimaal 3-4 weken regelmatig worden gebruikt om effectief te zijn op haar en huid.
In geval van een allergische reactie of een onverwachte bijwerking dient het gebruik ervan onmiddellijk te worden gestaakt. De dichtstbijzijnde arts moet worden geraadpleegd.

Bewaar op een schone en droge plaats.
Het mag niet worden blootgesteld aan direct zonlicht.
Houd het stuk zeep tussen elk gebruik droog om de levensduur te verlengen.

Ingrediënten: Natriumolivaat, natriumpalmaat, natriumcocoaat, natriumpalmpitaat, natriumcastoraat, natriumsheaboteraat, Oryza Sativa-zemelenolie, parfum.

Handgemaakt, natuurlijke zeep met Laurierblad & Olijf Olie.

 

Allenatuurlijke zepen van Madeathand zijn handgemaakt van plantaardige oliën, kruiden en essentiële oliën voor een heerlijke aromatische ervaring. Olijfolie, castorolie, kokosnootolie en karitéboter zijn de belangrijkse ingrediënten die je huid voeden. Voor een hydraterend gevoel en een stralende look hebben we een selectie van essentiële oliën toegevoegd, gecombineerd met zeemineralen en vruchten- en kruidenextracten. Geniet van je dagelijkse zelfverzorgingsritueel met deze uiterst sensitieve ingrediënten die je huid fris en rein houden. De unieke zeepstukken hebben geen toegevoegd parfum en komen met de geur van hun natuurlijke ingrediënten.

 

Ingrediënten:

Laurierbladolie, Olijfolie, Kokosolie

 

100% Natuurlijk Handgemaakt Oceaan zeep bevat olijven olie, castor olie, shea boter, kokosnoot olie en dodezee mineralen.


Alle Madeathand zepen zijn handgemaakt van plantaardige oliën, kruiden en essentiële oliën voor een heerlijke aromatische ervaring. Olijfolie, castorolie, kokosnootolie en karitéboter zijn de belangrijkse ingrediënten die je huid voeden. Voor een hydraterend gevoel en een stralende look hebben we een selectie van essentiële oliën toegevoegd, gecombineerd met zeemineralen en vruchten- en kruidenextracten. Geniet van je dagelijkse zelfverzorgingsritueel met deze uiterst sensitieve ingrediënten die je huid fris en rein houden. De unieke zeepstukken hebben geen toegevoegd parfum en komen met de geur van hun natuurlijke ingrediënten.

 

Ingrediënten:

Blauwe anemoonolie, zeemineralen, olijfolie, sheaboter, ricinusolie, kokosolie

 

 

100% Natuur Handgemaakt Lavendel Zeep bevat Lavendel Olie, Olijven Olie, Castor Olie en Kokosnoot Olie

 

Alle Madeathand zepen zijn handgemaakt van plantaardige oliën, kruiden en essentiële oliën voor een heerlijke aromatische ervaring. Olijfolie, castorolie, kokosnootolie en karitéboter zijn de belangrijkse ingrediënten die je huid voeden. Voor een hydraterend gevoel en een stralende look hebben we een selectie van essentiële oliën toegevoegd, gecombineerd met zeemineralen en vruchten- en kruidenextracten. Geniet van je dagelijkse zelfverzorgingsritueel met deze uiterst sensitieve ingrediënten die je huid fris en rein houden. De unieke zeepstukken hebben geen toegevoegd parfum en komen met de geur van hun natuurlijke ingrediënten.

 

Ingrediënten:

Lavendelolie, Olijfolie, Castorolie, Kokosolie, Shea Butter

100% Natuurlijke jasmijn, honing zeep met olijven olie, castor olie en kokosnoot melk.

 

Alle Madeathand zepen zijn handgemaakt van plantaardige oliën, kruiden en essentiële oliën voor een heerlijke aromatische ervaring. Olijfolie, castorolie, kokosnootolie en karitéboter zijn de belangrijkse ingrediënten die je huid voeden. Voor een hydraterend gevoel en een stralende look hebben we een selectie van essentiële oliën toegevoegd, gecombineerd met zeemineralen en vruchten- en kruidenextracten. Geniet van je dagelijkse zelfverzorgingsritueel met deze uiterst sensitieve ingrediënten die je huid fris en rein houden. De unieke zeepstukken hebben geen toegevoegd parfum en komen met de geur van hun natuurlijke ingrediënten.

 

Ingrediënten:
Jasmijnolie, Olijfolie, Kokosolie, Shea Butter, Ricinusolie, Honing

 

100% Natuur Handgemaakt Cacao Zeep bevat cacao boter, kokosnoot olie, olijven olie en shea boter, gekleurd met echte cacao poeder.

 

Alle Madeathand zepen zijn handgemaakt van plantaardige oliën, kruiden en essentiële oliën voor een heerlijke aromatische ervaring. Olijfolie, castorolie, kokosnootolie en karitéboter zijn de belangrijkse ingrediënten die je huid voeden. Voor een hydraterend gevoel en een stralende look hebben we een selectie van essentiële oliën toegevoegd, gecombineerd met zeemineralen en vruchten- en kruidenextracten. Geniet van je dagelijkse zelfverzorgingsritueel met deze uiterst sensitieve ingrediënten die je huid fris en rein houden. De unieke zeepstukken hebben geen toegevoegd parfum en komen met de geur van hun natuurlijke ingrediënten.

 

Ingrediënten:
Cacaozaadolie, Kokosolie, Cacaopoeder, Ricinusolie, Olijfolie

 

GIARDINO FIORITO Black Gold Parfum Eau De CologneDoor je tegelijkertijd de warmte en zoetheid te laten voelen, biedt Black Gold een totaal andere ervaring met zijn ontspannende effect na een pittige, intense en mysterieuze opening. De aromatische en fruitige geur van mandarijn en bessen vermengd met kruiden zorgt voor een adembenemende start. Zwarte orchidee, frisse gardenia en exotische Ylang-Ylang in het hart van de geur creëren een harmonie die de zintuigen aanspreekt. Deze exotische en bloemige middentonen creëren een moderne presentatie met een intens en krachtig effect. Het assertieve en gedurfde voorgerecht, gemaakt met kruiden en oriëntaalse briesjes, laat zich zien met een verrassend einde dankzij vanille en chocolade. De smaak van gesmolten chocolade en vanille spreekt fijnproevers aan en heeft een verslavende werking. Patchouli, waardoor je de geur veel dieper voelt, activeert je zintuigen. Gemengd met hete kruiden, oosterse geuren en zoete vanille, creëert Black Gold tegelijkertijd een mysterieus, vrouwelijk en fris effect.


✅ Mandarijn en bessen geur met heerlijke kruiden
✅ Gemengd met vanille, gesmolten chocolade en Patchouli
✅ Met zwarte orchidee, gardenia en ylang ylang
✅ Eau de Cologne met parfum voor mannen en vrouwen
✅ Ruikt heerlijk en hygiënisch.

 

Ingrediënten: Alcohol Denat, Aqua, Parfum, Linalool, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Limoneen, Coumarine, Eugenol, Hydroxycitronellal, Benzyl Salicylate, Citral.

GIARDINO FIORITO Deite Parfum Eau De Cologne

 

Karakteristieke Deite met bloemige en oosterse briesjes helpt je om je opvallende persoonlijkheid in jezelf te ontketenen. Topnoten die beginnen met de unieke combinatie van bergamot en sappige peren zorgen voor een unieke harmonie. De rozenblaadjes die deze buitengewone combinatie begeleiden, versterken de uitstraling. De bloemige tonen die je een verfrist en verfrist gevoel geven, vormen het hart van Deite. Lotusbloem, jasmijn en pioenroos; open de deuren voor een zoete lenteavond. Deze bloemige tonen stromen rond de aantrekkelijke bergamot en geven een opbeurend effect. Diep verborgen rozenblaadjes vermengen zich met sensuele musk, waardoor een veel vrouwelijker en verleidelijker effect ontstaat dat na verloop van tijd naar voren komt. Warme en zoete vanille en sandelhout begeleiden deze prachtige combinatie. De bloemengeur die de scherpte van bergamot omgeeft en de zachte en romige tonen hebben tegelijkertijd een verfrissend en verleidelijk effect.


✅ Parfum verhoogt de charme op een hoger niveau
✅ Aromatische fruitige geur voor mannen en vrouwen
✅ Met muskus, sering en pioengeuren
✅ Met lotusbloem, jasmijn, pioenroos, bergamot en sappige peren
✅ Warme, zoete vanille, bergamot en sandelhout.

 

Ingrediënten: Alcohol Denat, Aqua, Parfum, Benzyl Salicylaat, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Linalool, Alpha-Isomethyl lonone, Benzyl Alcohol, Coumarine, Geraniol, Limoneen.

 

 

GIARDINO FIORITO Eclatant Parfum Eau De Cologne

 

Beginnend met verfrissende, energieke en vitaliserende groene bladeren, eindigt Eclatant met oriëntaalse en houtachtige briesjes, en bereikt zijn hoogtepunt met bloemige tonen, waardoor je veel emoties tegelijkertijd kunt ervaren. Overheerlijke frisse citrussmaken gecombineerd met groene bladeren en bergamot. Deze sterke harmonie maakt geleidelijk plaats voor het echte opvallende effect. De sering- en pioengeuren die je het gevoel geven dat je door de bloementuin loopt. Deze bloemige tonen, die frisheid en natuurlijkheid oproepen, combineren met de onderste tonen om een ​​veel vrouwelijker en krachtiger effect te creeren. Warme en aantrekkelijke amberkleurige en bedwelmende muskusgeuren integreren met uw huid en maken lange tijd indruk op u. Het is een groot genoegen om de elegante bloemen te voelen temidden van de bergamot en citrusbladeren, die worden beïnvloed door de topnoten, het houtachtige cederhout en de orientaalse geuren. Eclatant zorgt voor een zacht briesje in de geuren van bloemen die doen denken aan de lente.


✅ Ideaal voor dagelijks gebruik
✅ Aromatische fruitige geur voor mannen en vrouwen
✅ Parfum verhoogt de charme op een hoger niveau
✅ Citrus smaken gecombineerd met groene bladeren en bergamot
✅ Met muskus, sering en pioengeuren.

 

Ingrediënten: Alcohol Denat, Aqua, Parfum, Linalool, Limoneen, Citral.

GIARDINO FIORITO Secret Bomb Parfum Eau De CologneSecret Bomb verovert je hart met een scherpe opening en laat je de elegantie van bergamot voelen die bij elke noot een unieke harmonie vastlegt. Groene appels en verse bessen begeleiden bergamo met zijn verfrissende maar diepe effect. Secret Bomb opent de deuren van elegantie. De fruitige smaken worden vervangen door een veel verfijndere geur. Jasmijn, magnolia en lelie, fascinerend door hun schoonheid, worden de held van het verhaal door rond te glijden in de oriëntaals geïnspireerde bergamot. Als aanvulling op de scherpte van bergamot met waardigheid, spreekt het hart van de geur de zintuigen aan. Deze verfrissende bloemige noten eindigen met bosnoten en zoete musk die zowel expressief als onvergetelijk zijn. De tonen van mos en muskus die ervoor zorgen dat je opvalt in elke omgeving die je betreedt, creëren een zoet en romantisch effect. De fluweelzachte geur van zeewier en musk, verrijkt met suikerachtige aroma's, straalt een warme charme uit.


✅ Eau de Cologne met parfum voor mannen en vrouwen
✅ Zachte geur van zeewier en musk
✅ Met jasmijn, magnolia en lelie
✅ Verfrissende bosnoten en zoete musk
✅ Oriëntaals bergamot gevoel.

 

Ingrediënten: Alcohol Denat, Aqua, Parfum, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool, Limoneen, Citral, Amyl Kaneel.

NISHMAN Hand en Gezichtscrème met vitamine E essentie

 

Klassieke Vitamine E hand- en gezichtscrème is effectief in het handhaven van de vochtbalans van uw huid. Het geeft je huid een zijdezachte, gladde en gezonde uitstraling. Het helpt je om je huid de hele dag te beschermen tegen schadelijke externe factoren. Dankzij de klassieke geur is het aangenaam om je huid in je dagelijkse huidverzorgingsroutine te introduceren.

Geschikt voor alle huidtypes. Geschikt voor dagelijkse verzorging en dagelijks gebruik.

 

✅ Perfect voor de verzorging van droge handen en gezichtshuid

✅ Delicate geur maakt regelmatig gebruik aangenamer


✅ Geschikt voor alle huidtypes - Geschikt voor dagelijkse verzorging en dagelijks gebruik


✅ Het geeft je huid een zijdezachte, gladde en gezonde uitstraling


✅ Het helpt je om je huid de hele dag te beschermen tegen schadelijke externe factoren

✅ Dankzij de klassieke geur maakt het het leuk om je huid te introduceren in je dagelijkse huidverzorgingsroutine.

NISHMAN Hand en Gezichtscrème met Olijfextract

 

Hand en gezichtscrème met olijfextract is effectief in het handhaven van de vochtbalans van de huid. Het geeft je huid een zijdezachte, gladde en gezonde uitstraling. Het helpt je om je huid de hele dag te beschermen tegen schadelijke externe factoren. Dankzij het olijfextract en de geur is het aangenaam om je huid in je dagelijkse huidverzorgingsroutine te introduceren.

Ideaal voor de verzorging van droge handen en gezichtshuid. De voedende samenstelling met karitéboter en olijfolie hydrateert en kalmeert, beschermt de huid tot 24 uur tegen externe factoren. Dankzij de aanwezigheid van ureum verzacht het de opperhuid en vertraagt ​​de vitamine E in de samenstelling het verouderingsproces van de huid. Delicate geur maakt regelmatig gebruik aangenamer. De perfecte oplossing voor elke man die voor zichzelf zorgt, maar ook voor een kapper wiens handen bijzonder worden blootgesteld aan uitdroging door ontsmettingsmiddelen.

Geschikt voor alle huidtypes. Geschikt voor dagelijkse verzorging en dagelijks gebruik.

✅ Perfect voor de verzorging van droge handen en gezichtshuid

✅ Delicate geur maakt regelmatig gebruik aangenamer


✅ Geschikt voor alle huidtypes - Geschikt voor dagelijkse verzorging en dagelijks gebruik


✅ Het geeft je huid een zijdezachte, gladde en gezonde uitstraling


✅ Het helpt je om je huid de hele dag te beschermen tegen schadelijke externe factoren

✅ Dankzij de klassieke geur maakt het het leuk om je huid te introduceren in je dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Gebruik: Breng de crème aan op een schone en droge huid.

 

Ingrediënten: Aqua, Glycerine, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Dimethicon, Ceteareth-20, Imidazolidinyl Urea, Phenoxyethanol, Parfum, Methylparaben, Ethylparaben, Propulparaben, Carbomer, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Ascorbinezuur, Olea Europea Fruit Oil, Triethanolamine, Citroenzuur, hexylkaneel, alfa-isomethylionon, citronellol, coumarine, benzylsalicylaat, geraniol, kaneelalcohol.

NISHMAN Hand en Gezichtscrème Granaatappel

 

De formule van de crème zorgt voor het behoud van de waterbalans van de opperhuid en verzacht en verbetert ook effectief de elasticiteit van de huid, waardoor deze wordt beschermd tegen vroegtijdige veroudering.

Het belangrijkste ingrediënt in de crème van Nishman is natuurlijk granaatappelextract, waarvan de uitstekende eigenschappen bijdragen aan een volledige huidverzorging voor elke dag. Door de aanwezigheid van veel belangrijke sporenelementen hydrateert granaatappel perfect, herstelt en geeft het de huid een gezonde tint.
Daarnaast verzacht de actieve formule van Nishman Hand & Face het epitheel bovendien, en maakt het ook gladder en elastischer, wat een positief effect heeft op het uiterlijk en de persoonlijke sensaties.
Tegelijkertijd beschermt het product de huid op betrouwbare wijze tegen allerlei negatieve factoren, zoals ultraviolette stralen of vorst, gedurende de dag, waardoor u door regelmatig gebruik van de crème de huid van de handen en het gezicht in een gezonde en mooie conditie.

 

Voordelen: 

✅ een ideale oplossing voor de dagelijkse huidverzorging 

✅ bevat natuurlijk granaatappelextract 

✅ hydrateert, voedt en verzacht de huid 

✅ geschikt voor handen en gezicht.Gebruik: Verdeel een kleine hoeveelheid crème over de schone huid van handen en gezicht en wacht tot de substantie is opgenomen.

NISHMAN Hand - Gezichtscrème Braambes


Hand en Gezichtscrème met braambes extract. Bevat een speciale formule die verzachtend werkt voor de huid. De aromatische geur van braambes geeft een ontspanning. Uw huid voelt zijdezacht aan.

 

✅ Bevat een speciale formule die verzachtend werkt voor de huid

✅ Helpt uw huid de hele dag lang te bevochtigen

✅ De aromatische geur van braambes geeft een ontspanning

✅ Zorgt uw huid zijdezacht aan voelt

✅ Geeft een verlichtend gevoel

 

VeiligheidsinformatieVoor extern gebruik. Beschermen van zon licht en op een koele, droge plek bewaren. In geval van oogcontact onmiddelijk met overvloedig water uitspoelen. Buiten bereik van kinderen bewaren.