Oxybright


Oxybright - geneo+ - haar-huid - elifs Beautysalon - huidverzorging -

OXYBRIGHT 

Zeg maar vaarwel tegen pigmentvlekjes, een doffe huid en oneffen huid. Je ziet direct resultaat. Deze behandeling creëert een stralende, egalere huidtoon en textuur door het gebruik van de ® Rejuvenation Extraction peel capsule en een peel Brightening capsule. Er wordt gestart met een hydraterende reiniger en milde exfoliatie. Om de huid verder te verhelderen wordt de ® Skin lightening sheet Masque aangebracht. Het masker minimaliseert de productie van overtollig pigment en biedt rijkelijk hydratatie voor de huid. De behandeling wordt afgesloten met krachtige ZO® antioxidanten, co-enzymen en zonbescherming.

 

Pollogen - elifs beautysalon - geneo+ - oxybright - pigmentvlekken - huidverzorging - haar-huid

OxyGeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Het verwijdert de dode cellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit. Het is geïnspireerd op natuurlijke warmtebronnen die bekend staan om hun zuurstofopwekkend effect in de huid. Door dit effect na te bootsen wordt de huid gestimuleerd om de zuurstoftoevoer naar de behandelzone te verhogen. Een drievoudige werkingen één aangename behandeling met direct zichtbaar resultaat.

TriPollar Face is een non-invasieve technologie waarbij gebruik gemaakt wordt van radiofrequentie energie om de dermis te verhitten waardoor de collageenvezels samentrekken. Dit geeft een direct huidverstrakkend effect. Tevens wordt de fibroblastenactiviteit verhoogd wat resulteert in een collageen regeneratie met langdurig resultaat (6 maanden).

De Ultrasoon behandeling reduceert tijdelijk de dichtheid van de huidlagen, waardoor er kleine ruimtes tussen de cellen ontstaan. Hierdoor kunnen actieve ingrediënten en werkstoffen dieper doordringen in de huid. Bovendien wordt door ultrasoon de deeltjes van de werkstoffen afgebroken tot kleinere moleculen waardoor deze gemakkelijker door de ruimtes tussen de cellen heen gaan en dieper in de huid kunnen doordringen. Ultrasoon geeft ook een micromassage aan de huid die het celmetabolisme stimuleert, waardoor de werkstoffen beter worden opgenomen.

Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95
Voorbeeld

Kamerplant voor binnen

€ 24,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.